2777
2789
عنوان

خوشبختی این دختر بی پایانه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 53 پست
کجاش بدبخته یه شوهر مهربون پایه ولخرج پولدار هرروز تو رستوزان وخوشگذرونی هرروز پیتزا مرغ سوخاری شیش ...

دختر جان مگه همه چی پوله؟شوهر ایشون یا پدوفیله یا یه ادم مستبد که میخواد زنشو با سلیقه خودش بزرگ کنه.خانوادش هم اتقد بی فرهنگ بودن که نفهمیدن بچه ۱۳ساله سن ازدواجش نیس.دیگه النگو و کباب و رستوران که همه جا هست.چیزی نیس ادم حسرتشو داشته باشه.این بچه رو از دنیای نوجوونی پرت کردن وسط دنیای بی رحم بزرگسالی.ظلم از این بیشتر؟بدبختی از این بالاتر که تو سنی که همسناش دارن رویا بافی میکنن برا ایندشون و تلاش میکنن برا هدفاشون،این بچه درگیر رابطه جنسی و کل کل با مادرشوهر و کار خونه و از همه بدتر بچه داریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش 20سالش

از منم کوچیکتر واییی🥲🤣

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
دختر جان مگه همه چی پوله؟شوهر ایشون یا پدوفیله یا یه ادم مستبد که میخواد زنشو با سلیقه خودش بزرگ کنه ...

وقتی پولدار برچی تلاش کنه 

بگه بنز میخوام فردا زیر پاش 

بگه دبی میخام برم فردا دبیه

.... 

دختر جان مگه همه چی پوله؟شوهر ایشون یا پدوفیله یا یه ادم مستبد که میخواد زنشو با سلیقه خودش بزرگ کنه ...

خودشم خودش عاشق شوهر بود 

خواستگار داشت تیلیادر  خونشون 2000متر 

پایین ترین مدل ماشین بنز مدل اخر 

خودشم خودش عاشق شوهر بود خواستگار داشت تیلیادر خونشون 2000متر پایین ترین مدل ماشین بنز مدل اخر

تو نوجوونی ادم هرروز خدا عاشق یکیه.ان شاءالله که خوشبخت باشه همیشه ولی الکی حسرت نخور.هرچیزی تو زمان خودش قشنگه.