الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه باردارم هست😢من ۱۳ سالگیم حتی نمیدونستم بچه چطور بوجود میاد
کودک همسری
منم حدودا تو اون سنو سال مسئله رابطه جنسیو فهمیدم. (دقیق بگم ۱۴ سالمبود) همون موقع هم پریود شدم
بعد این بچه ۱۳ ساله که حتی فرم بدنش و جسمش کاملا زنانه نشده حامله شده
این ته بدبختیه والا
وگرنه پولو تفریح و کافه رو که همه میرن. حتی بدبخت ترین مردم
یه خانم منطقی😄😌 سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته... (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
کودک همسری منم حدودا تو اون سنو سال مسئله رابطه جنسیو فهمیدم. (دقیق بگم ۱۴ سالمبود) همون موقع هم ...
واقعا میمونه ادم چی بگه،من هنوز که هنوزه به بارداری فکر میکنم نگران میشم بعدا بتونم از پسش بربیام یا نه،زنای بزرگ از دردش مینالن یه بچه ۱۳ ساله چمیدونه اخه
یه خانم منطقی😄😌 سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته... (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
واقعا میمونه ادم چی بگه،من هنوز که هنوزه به بارداری فکر میکنم نگران میشم بعدا بتونم از پسش بربیام یا ...
پدرش که فقط میخواسته یه نون خور کم شه. اون هیچ
من موندم شوهرش،با چه عقلی دختر بچه گرفته😵💫
من از طرز نگارشش حس میکنم یا خودشم سنش کمه یا تاپیک حقیقت نیست
شاید🤔