2777
2789

یه آقای بیشعوری از اول شهرک افتاده دنبالم  تا برسم خونه تو راه رفتم دنبال پسرم از مدرسه آوردم متوجه نبودم دنبال منه تو راه ۳ حا خرید داشتم میوه و نون و وسیله همه جا وایستاد احمق اومدم خونه پارک کردم ماشینو دیدم وایستاد اومدم بیام خونه گفت شماره بده پسرم فحش داد رفت واقعا نمیبینه با بجه دارم میام حتی نگاشم نکردم این یعنی اهلش نیستم مایه جایی هستیم همه همو می‌شناسن قشنگ ابرو برام نموند کثافت

فقط پسرت🥰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه متاهل و مجرد نداره انگار براشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
۷

همین امروز بشین باهاش صحبت کن ا براش توضیح بده همه ادما اینجوری نیستن کسایی ک مشکل دارن اینجوری رفتار میکنن  ماها باید مراقب خودمون باشبم 

بش بگو حتی نباید جوابشو میدادی 

الان روح و فکر اون بچه درگیر شده. احساس ناامنی میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

وای احتمالا پسرت خیلی حس بدی رو تجربه کرده و اذیت شده حتی ممکنه تا چند وقت تو ذهنش باشه🤦‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همین امروز بشین باهاش صحبت کن ا براش توضیح بده همه ادما اینجوری نیستن کسایی ک مشکل دارن اینجوری رفتا ...

نه من بهش گفتم مامان اون مشکل داره مریضه ولی چون قبلا بهش گفتم تا نیومدم دنبالت نیا بیرون از کلاس دزد زیاده همش فک میکرد دزده 

چند سال پیش که من هنوز با شوهرم بودم یه پسره افتاد دنبالمون میتونست شوهرمه هاا اما میومد کرم می ریخت دیگه فک کن چه روزگار خرابیه 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔