یه آقای بیشعوری از اول شهرک افتاده دنبالم تا برسم خونه تو راه رفتم دنبال پسرم از مدرسه آوردم متوجه نبودم دنبال منه تو راه ۳ حا خرید داشتم میوه و نون و وسیله همه جا وایستاد احمق اومدم خونه پارک کردم ماشینو دیدم وایستاد اومدم بیام خونه گفت شماره بده پسرم فحش داد رفت واقعا نمیبینه با بجه دارم میام حتی نگاشم نکردم این یعنی اهلش نیستم مایه جایی هستیم همه همو میشناسن قشنگ ابرو برام نموند کثافت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وای احتمالا پسرت خیلی حس بدی رو تجربه کرده و اذیت شده حتی ممکنه تا چند وقت تو ذهنش باشه🤦♀️
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم