2777
2789

میخوام مهریه‌مو بزارم اجرا میگن باید بری دفترخانه‌ای که عقد کردی الان نمیدونم اون دفترخانه سرجای قبلیش هست یا نه . از اونجا خیلی دورم  کسیم ندارم حمایتم کنه 

چه راه دیگه‌ای هست که بتونم مهریمو بزارم اجرا طلاق بگیرم

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطلاعی ندارم ...ولی اینطوری که تو نوشتی خیلی آسون گرفتی...مهریه بگیرم طلاق بگیرم...مگه به این راح ...

مهریه نمیخوام . از طریق مهریه فقط میخوام طلاق بگیرم هیچی نمیخوام

مگه شوهرت مال و اموال خیلی داره؟خب اگه مهریه داد و گفت طلاق نمیدم اونوقت میخوای چه کار کنی؟

چیزی نداره که بتونه مهریمو بده پونصدتا سکه عندالمطالبه‌س

درحد یه سوال برو بپرس شایدجوابت دادن.یا داخل اینترنت سرچ کن عزیزم

نوشته باید بری دفتری که عقد کردی

چیزی نداره که بتونه مهریمو بده پونصدتا سکه عندالمطالبه‌س

خب پس این چه کار احمقانه ای که میخوای بکنی؟بشین سر زندگیت دختر.اسم مهریه بیاری از قبلش بدتر میشه.میوفته رو دنده لجبازی...فوقش قسط بندی میکنه...از اون طرف صد تا تلافی سرت درمیاره..اگه بچه هم داری که دیگه بدتر...حالا گیریم طلاق گرفتی...میتونی خرج خودتو بدی...دنیای واقعی نی نی سایت نیست ها که تقی به توقی میخوره میگن مهریه بزار اجرا طلاق بگیر

من هم رفتم دفتری که عقد کردم . خب ببین شمارشو پیدا کن از صد و هجده شهرتون یا از گوگل ببین هست تماس بگیر باهاشون صحبت کن یا راه حل میدن یا میگن باید حضوری بری 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من هم رفتم دفتری که عقد کردم . خب ببین شمارشو پیدا کن از صد و هجده شهرتون یا از گوگل ببین هست تماس ب ...

باشه

خب پس این چه کار احمقانه ای که میخوای بکنی؟بشین سر زندگیت دختر.اسم مهریه بیاری از قبلش بدتر میشه.میو ...

خسته شدم اگه اینجوری پیش بره خودمو میکشم یا مریض روحی روانی میشم خیلی کوتاه اومدم درست نمیشه دارم عذاب میکشم هزارجور فکر‌تو سرم هست میگم برم خودمو گمو گور کنم . برم یه جا خودمو بکشم . برم با کسی دبگه بریزم روهم فرار کنم بخدا نمیدونم چکار کنم فقط خسته شدم دلم مرگ‌میخواد