2777
2789
عنوان

معرفی گوشی 😍😍😍😍

744 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها خاهرم میخاد ی گوشی دورو بر قیمت۸۰۰ تا۹۰۰بخره شما چی پیشنهاد میدید 

خودتون گوشی چی دارزن راضی هستین؟؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سامسونگ دارم ولی قیمتش بالاس وشماهم سامسونگ بگیر از مدلای j بردار همین حول وحوشا هستن خوبن عالی

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ دارم ولی قیمتش بالاس وشماهم سامسونگ بگیر از مدلای j بردار همین حول وحوشا هستن خوبن عالی

جی هفت مد نظرش هست فقط مارکهای دیگ مثل سونی یا ال جی چی پیشنهاد میدین

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نمیدونم من استفاده نکردم ال جی بعد ی مدت خراب میشه شوهر خواهرم داشت خراب شد رفت سام خرید وسونی رو نمیدونم اصلا چون نداشتم 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
سامسونگ Note5  دارم خیلی راضیم

نوت توبازار نیست دیگه

اصلاً اصلاً سونی و ال جی نگیر!!!!!

داااااااغونن ینی داااااغون!!!!!

من سونی داشتم افتضاح بود. آخرسرم هنگ کرد و سوخت دیگه روشن نشد.

ال جی ها هم همشون باطریشون فوق العاده ضعیییییییف هست، شوهرم یکی داره، چندتا باطری جنس خوب هم گرفته همشون همینجورین. ینی یکسره باید از شارژر آویزون باشی 😐 کارآیی آنچنانی هم نداره. همش یکنواخت و کسل کننده ست.

فقط و فقط سامسونگ بگیر. تو انتخابش شک نکنین!!!!!

الان خودم j7  2016 دارم ماشاالله همه جوره راضی ام. چون آدم تنوع طلبی هستم، از نظر نرم افزاری و کاراییش همه جوره تنوع داره و فوق العاده ست.

قیمتشم ۸۰۰- ۹۰۰ ِ ...

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
تو اين قيمتا سامسونگ و htc از بقيه بهترن  من آيفون ٧ آره راضى ام

اچ تی سی مارک گوشیه؟؟

اصلاً اصلاً سونی و ال جی نگیر!!!!! داااااااغونن ینی داااااغون!!!!! من سونی داشتم افتضاح بود. آخرسر ...

وای عزیزم مرسی از دو دلی در اومدم اخه ظاهرشون غلط اندازن