هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 عنوان تاحالا چه کاری انجام دادید برای پوستتون که عین معجزه بوده بیایید بگید 1899 بازدید | 88 پست تزریق پروفایلو یا چمیدونم هر سرمی چیزی که میدونید یا به چشم خودتون دیدید بگید .برای مژه هم بگید چی خوبه واسه بلند شدنش هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1403/08/15 | 13:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 خیار یخ زدهراکوتانابرسان الدورا کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 برای پوستم فیشال و ماساژ رفتمبرای مژه هام سرم سریتا زدمخالم فک کرد مژه کاشتم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 خیار یخ زدهراکوتانابرسان الدورا لدورا؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 کرم قاهره چ عجیبه اسمش ازکجامیشه خرید وواسه چی خوب بوده؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 برای پوستم فیشال و ماساژ رفتمبرای مژه هام سرم سریتا زدمخالم فک کرد مژه کاشتم هنوزم میزنی سریتا؟من هم چشام مسوخت باهاش هم اینکه تاقطع کردم اثرش رفت والان شده ۶۰۰ تومن هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mami_deniz عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 11303 من هرچی کرم شنیدم زدم برای لکه های پوستی بیفایده بود هرچی ماسک خونگی امتحان کردم اخرش دیروز رفتم لیزر لک پناه برخدا که جواب بده
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 هنوزم میزنی سریتا؟من هم چشام مسوخت باهاش هم اینکه تاقطع کردم اثرش رفت والان شده ۶۰۰ تومن نباید یهو قطع کنیداخل چشم بره بله میسوزونهمن الان هفته ای یه بار میزنم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 من هرچی کرم شنیدم زدم برای لکه های پوستی بیفایده بود هرچی ماسک خونگی امتحان کردم اخرش دیروز رفتم لیز ... انشالله لیزر چی هس اسمش هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 هنوزم میزنی سریتا؟من هم چشام مسوخت باهاش هم اینکه تاقطع کردم اثرش رفت والان شده ۶۰۰ تومن آره ۶۰۰ و خرده ای خردیمولی خب زیاد میمونه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 آره ۶۰۰ و خرده ای خردیمولی خب زیاد میمونه هنوزم میزنی پس قطع نکردیش هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 نباید یهو قطع کنیداخل چشم بره بله میسوزونهمن الان هفته ای یه بار میزنم چخوب میشه ی عکس بدی ازمژه هات ؟واقعا انقدر تاثیر داشته ک عین کاشت مژه اس؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 هنوزم میزنی پس قطع نکردیش خب از ماه پیش شروع کردمدوره ش سه ماه ست😐
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8429 خودم نکردم ولی اشنامون مزوژل زد خیلی خوب شد خودمم با روتین پوستی پوستم بهتر شد لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤