2777
2789

دلم میخواد انواع سالاد بلد باشم، تو نت پیدا کردم و گاها درست میکنم، جدیدا سالاد انار تو مهمونی دیدم میگم

انار دون شده

گردو خرد شده

هویج رنده شده

کلم بروکلی

اگر خواستید گل کلم ، من چون دوست ندارم نمیزنم

سس سالاد به مقدار دلخواه

کلا مقدار مواد به سلیقه خودتون،

شما هم سالاد های جدیدی که دیدید بگید.

من یکی خوردم عجیب بود 

برا کسایی ک شیرین دوست دارن 

کلم سفید و سیب درختی رنده کن بعد سس سفید بزن 

فک کنم یکم شکر باحال میشه برا کسایی ک چیز شیرین دوست دارن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

این سالادم درست کن 

گوجه های درشت مربعی خورد کن با تکه های پنیر ،توش ابلیمو با سس مایونز بزن من سس مایونز بدون تخم مرغ دارشو میزنم،بعد تکه های کرفس خورد کن مربعی نمک و یه کمی فلفل سیاه،یه کمی پودر سلزی خشک مثلا تلخون بزن عالییی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان یکبار دوستم گفت بیاید سالاد سویسی درست کنم، بابام که اونجا بود بهمون یاد داد،   خیلی ساده و کم خرج بود.

هویج زنده شده به مقدار زیاد

کشمش

گردو

سس

همین

ولی انصافا خوشمزه بود

این سالادم درست کن گوجه های درشت مربعی خورد کن با تکه های پنیر ،توش ابلیمو با سس مایونز بزن من سس ما ...

آبلیمو و پنیر صبحونه؟؟؟ کرفس؟؟؟ بهم میاد؟

حتما امتحانش میکنم

من یکی خوردم عجیب بود برا کسایی ک شیرین دوست دارن کلم سفید و سیب درختی رنده کن بعد سس سفید بزن فک کن ...

سالادش همینقدر ساده؟

کلم سفید و سیب؟ چه خوب

من طعم شیرین دوست دارم

کلم سفید رنده درشت کن. 

هویج هم رنده کن.

با کمی آب نارنج و نمک محشر میشه .....اسم خاصی نداره. 

کلم بنفش رو رنده درشت کن. با گوجه نگینی و خیارشور نگینی ... با سس مایونز و ابلیمو یا اب نارنج. و کمی نمک.

سالادهای ساده ولی خوشمزه

البته پایه سالاذهای اندونزی نخود فرنگی هست و پایه سالاد های مکزیکی ذرت

هرکار میکنم عکسشو ببینی متوجه میشی چیا توشه مرغ آب پز ریش شده کالباس سیب زمینی تکه شده سس فرانسوی شوید خورد شده نخود فرنگی و ذرت و خیارشور هویج پخته ریز شده