2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواد بدونم

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

بستگي داره بدنتون چربي داشته باشه يا نه و اينكه بعضي از عضلات مثل سر شانه و بازو زودتر فرم ميگيرن ولي بطور متوسط حداقل ٦ ماه با ورزش مداوم

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
بستگي داره بدنتون چربي داشته باشه يا نه و اينكه بعضي از عضلات مثل سر شانه و بازو زودتر فرم ميگيرن ول ...

چربی داشته باشه فرم میگیره؟؟

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
بستگي داره بدنتون چربي داشته باشه يا نه و اينكه بعضي از عضلات مثل سر شانه و بازو زودتر فرم ميگيرن ول ...

اره بدنم چربی داره خصوصن دور شکمم مربی بهم گف بعد از سه سال بدنت شکل دلخواهت میشه میخاستم بدونم تو این فاصله هم خوب میشه سفت میشه بدنم 

😎
بله عزيزم ٣ سال هفته اي ٣ روز 

اسکات سخته چطوری انجام بدم راحت ترباشه؟؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ایروبیک چطوره؟

چربی داشته باشه فرم میگیره؟؟

ببين اگه چربي داشته باشه بايد هوازي و بيشتر كار كني تا چربي سوزي بشه مثلا عضله شكم تا زماني كه چربي داشته باشه فرم نميگيره

اسکات سخته چطوری انجام بدم راحت ترباشه؟؟

متوجه نشدم چطور يعني چي؟اسكات اوايلش يه كم سخته و اينكه بايد به عضله ران و باس ن فشار بياد نه به زانو