2777
2789

ببین عروسی نوه عمه همسرم هستش 

یه جاریمم نوه عمه شوهرمه یعنی با داماد پسر خاله دختر خاله ان

الان جاریم اومده به مادرشوهرم گفته شما دعوتید برادرشوهر بزرگمم دعوتن برادرشوهر کوچیکمم که شوهر همین جاریم میشه 

گفته نمیخواستیم وسطیه رو دعوت کنیم اما گفتیم دیگه تمه رو که دعوت کردیم بزار اینم بکنیم

درحالی که پارسال همین پسره که عروسیشه خانواده ای اومدن عروسیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم جاریم و مادرش مثببشن میدونی خیلی حرص دارم هم دعوت کرده هم خارمون کرده

دعوتش جوری بوده که نریخوشحال تر میشن چرا بری خودتو کوچیک کنی

بگو حالم اوکی نبود یا یچیز اینجوری

دعوتش جوری بوده که نریخوشحال تر میشن چرا بری خودتو کوچیک کنیبگو حالم اوکی نبود یا یچیز اینجوری

من از غریبه عروسشون شدم خیلی خوشبخترم از جاریام چششون برنمیداره میخوام نرم امیدوارم همسرم موافق باشه

من از غریبه عروسشون شدم خیلی خوشبخترم از جاریام چششون برنمیداره میخوام نرم امیدوارم همسرم موافق باشه

خوشبختیت پایدار عزیزم 

با همسرت صحبت کن بگو جاریم گفته مجبوری دعوتتون کردیم اگه بریم غرورمون خرد میشه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خوشبختیت پایدار عزیزم با همسرت صحبت کن بگو جاریم گفته مجبوری دعوتتون کردیم اگه بریم غرورمون خرد میشه

فدات شم ممنون 

ببین شوعرم دیشب بود مادرش این حرف زد از زبون جاریم 

شوهرم گفت ای کاش دعوت نمیکردن اصلا

حس میکنم بریم خیلی خراب میشیم اینم میدونم نقشه جاریمو مادرشه

به نظرم بیشتر از جاریت مادرشوهرت مقصره. حاریتم البته بی فکره شاید فکر نمیکرده به گوشت برسه اما اگه مطمئن هستی که عمدا گفته به گوشت برسه که نرو اما اگه همسرت اصرار داره به رفتن برو اگه هم نرفتید به روی خودت نیار که میدونی چی گفتن یه بهونه دیگه بیار

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

فدات شم ممنون ببین شوعرم دیشب بود مادرش این حرف زد از زبون جاریم شوهرم گفت ای کاش دعوت نمیکردن اصلاح ...

خب اگه ‌‌‌‌پیش همسرت گفته مادرش که نرید بنظرم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

به نظرم بیشتر از جاریت مادرشوهرت مقصره. حاریتم البته بی فکره شاید فکر نمیکرده به گوشت برسه اما اگه م ...

ببین ما چند ماه پیش رفتیم عروسی جاریم یه سلام بهم نکرد منم به مادرشوهرم گفتم بهشگفت اونم زنگ زد معذرت خواهیی کرد الانم میدونم این کار مادر عقده ای شه 

فدات شم ممنون ببین شوعرم دیشب بود مادرش این حرف زد از زبون جاریم شوهرم گفت ای کاش دعوت نمیکردن اصلاح ...

جاریا آدم نمیشن بخدا مادراشونم از خودشون بدتر 😡😡

خوبه که همسرتم متوجه حرف بدشون شده پس نرین و اگه میزبان گلگی کرد چرا نیومدین بگین چون جاریم اومده بجای شما مارو دعوت کرده و گفته مجبور شدیم به شما هم بگیم 

قرار باشه اینهمه هزینه کنی واسه لباس و ارایشگاه و کادو شاباش ولی بهتون بی حرکتی بشه اصلا نرین جاریتم پرسید بگو دوس نداشتم بیام

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ببین ما چند ماه پیش رفتیم عروسی جاریم یه سلام بهم نکرد منم به مادرشوهرم گفتم بهشگفت اونم زنگ زد معذر ...

مادر جاریت یا مادرهمسرت ؟؟؟؟

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.