2777
2789
عنوان

مشاور طب سنتی ام بپرسید

172 بازدید | 33 پست

دوسال تو داروخونه مشاوره پوست و مو بودم بعد از اونم تومور داشتم و سردرد نتونستم ادامه بدم مشکل پوست و مو و طب سنتی دارین بگید کمکتون کنم جاش برام صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه و نیمه زایمان کردم حالم خیلی بده .قبلا پنیک داشتم .بعد زایمان فشار خون بالا گرفتم و حمله عصبی. الان همش حس میکنم می خوام بمیرم نفسم هر لحظه میگیره .نه بو می فهمم نه مزه هارو .اصلا حس میکنم خودم نیستم کارهام دست خودم نیست

خدا خیرت بده و بهت سلامتی بده🤲پسرم دوسالشه جای زخم روی بینیش مونده پوستش سفیده جای زخمه قرمز راهکار ...

اره یه پماد خیلی خوب که فوری درست میکنه جاشو فقط عکسش تو ایتا بفرست 

@Tererendsara

۴ ماه و نیمه زایمان کردم حالم خیلی بده .قبلا پنیک داشتم .بعد زایمان فشار خون بالا گرفتم و حمله عصبی. ...

قربونت برم منم همین مشکلو دارم و یه پودری هست استفاده میکنم میتونی باهام بیشتر حرف بزنی راجب مشکلت فرم میدم پر کن ایتا 

@Tererendsara