2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم به اینستا افتاد 😁 نوشته بود اگر بچه ام رو صبح بیدار کنم بگه خوابم میاد میگم ایول منم خوابم میاد بعد میخوابم کنارش جفتمون با هم خواب بمونیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من از وقتی مهد میرفت تا الان ک کلاس دومه

میگخ نمیخوام امروز برم میگم سنگم از اسمون بیاد باید بری.نمیرم نداریم شوخی ندارم باهات سر این چیزا

بدبخت پامیشه میزه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

فقط نزار بد عادت شه هرروز بگ نمیرم گاهی بگو امروزو برو یه روزو باز خودمون تعطیل میکنیم بچه هاتون میر ...

من می‌فرستم مهد خصوصی ،،، اصلا تاالان مریض نشده 

خیلی تمیز و خوبه 

از نون شبتون بزنید بفرستید خصوصی خیلی بهتر از عمومی هاست 

فقط نزار بد عادت شه هرروز بگ نمیرم گاهی بگو امروزو برو یه روزو باز خودمون تعطیل میکنیم بچه هاتون میر ...

چرا اتفاقا خواهرزادم و پسر دوستم از وقتی رفتن مهد همش مریض خوب بچه ان هنوز نمتونن خوب رعایت کنن اون مربیا هم که مگه دل میسوزنن 😒

من از وقتی مهد میرفت تا الان ک کلاس دومهمیگخ نمیخوام امروز برم میگم سنگم از اسمون بیاد باید بری.نمیر ...

دختر منم کلاس دومه هرروز دنبال بهونه نره😂😂 منم دقیقا همینو گفتم مدرسه دلبخواهی نیست که هروقت خواستی بری سنگ از آسمون بباره باید بری

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️