2777
2789
عنوان

بچه م بالا میاره شربت بهش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 21 پست
ناهار کوکو سیب زمینی... امشب پاستا😐

همون  پاستا  حتما سر دلش مونده 

یکم عسل و ابلیمو و اب جوشیده ولرم شده 

یه ق بهش بده 

یا خوب میشه 

یا کلا بالا میاره راحت راحت میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره تب سنج دارم ولی همکاری نمیکنه براش بزارم، زیاد داغ نیست فکر کنم حدود 37/2 باشه، استرسی شده همش ا ...

عزیزم ممکن بازم بالا بیاره تا کاملا معده خالی شه حتی فقط زرداب

نگران نباش

ولی اگ دیدی حالش خوب نیست بذار بمونه خونه و استراحت کنه و برای معلمش پیام بده.

دیگ حواست ب دمای بدنش باشه یا اگ خوابش برد دماسنج و بذار زیربغلش 

حس کردی داره تبش بالا میره شیاف استامینوفن کودکان براش بذار

همیشه تو خونه داشته باش

چون همیشه نمیشه شربت داد ب دلایل مختلف

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممکن بازم بالا بیاره تا کاملا معده خالی شه حتی فقط زردابنگران نباشولی اگ دیدی حالش خوب نیست بذ ...

دو سالش مگه نی بچه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دو سالش مگه نی بچه

آره عزیزم

چون گفت بچمو آماده کنم

حواسم ب اون پرت شد 

بعد متوجه شدم ک دیگ ویرایش نمیشه زد

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

سلام عزیزم باید بهش چیزای سرد بدی

اب بذار یخچال یا یخ بریز توش

شربت اندانستون بذار یخچال خنک شد بهش بده چرا ندی؟ بالا اوردن املاح بدنو کم میکنه چرا میخوای جلوشو نگیری؟

اگه اسهال شد بهش پوور روتفلر بده