شادی۷۲۶۵ مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 413 عنوان دعا یا نذر خوب برا پیدا شدن اشیا گمشده کمک لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 32 پست سلام دوستان ساعت شوهرموگران خریدم حالا گمشده صبح میخواست بره سرکار گذاشته بودش سر یه میز شیب دار که پاینش سرامیک منم وقتی رفت گفتم برم بزارمش یه جا ی امن که خراب نشه خیر سرم حالا اصلا یادم نمیاد کجا سه روز پیش بود شوهرم هی میگفت بدش میگفتمبرداشتمفکر میکردمجلودست باشه فقط یادمه گفتم یه جایی بزارم ببینش حالا اطراف اونجا که گذاشته خیلی گشتمکیفش وسایلاش نبود دارم دیونه میشم شما دعایی خوندین وسایلتونپیذا شده اسباب کشی داریم همه وسایلمم دارم میزارم کارتون ولی پیداش نکردم 😭😭😭😭 1403/08/15 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی۷۲۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 413 خواهر همکارم ۸ سال پیش گوشی آیفونشو تو مترو گم کرد اینا رو خوند پیدا شددر ضمن سوره نصر رو ۷ بار بخون ... خیلی ممنونم تشکر فراروان 🌺🌺🌺🌺🌺
golnooshazimi60 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3032 خواهش میکنم گلم ..ختم آیت الله نخودکی هم خوبه .. ختمش چ جوریه؟ من چهار ساله گم کردم شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 4268 ختمش چ جوریه؟ من چهار ساله گم کردم ختم یک هفته ای داره دقیقش رو سرچ کنین بیاره.دو مدل داره اونی که حمد داره نه مدل دومش رو من جواب گرفتم