2777
2789
عنوان

بسهههههه توروخدااااا

1189 بازدید | 183 پست

خب ینی چی بااااشههه همه فهمیدیم داره زلزله میییاد اووونم خیلی زیاد 

بخدا من ک مثلا سالمم و قلب دردی چیزی ندارم یا باردار نیستم از ترس دارم سکته میکنم 

خوابم نمیبره 

میاین انقد میگین زلزله خسته نشدین؟؟؟بخدا همه میدونیم همه جا داره زلزله مییییااااد بخداااا میدووونیییییییم 

لرز افتاده ب جونم بیخیال شین دیگ جون هر کی دوس دارین خستمون کردین

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍👍👍👍من موندم چرا اینقد که بعضیا تو تهران استرس زلزله رو دارن خود کرمانشاهیا که تو خطرن ندارن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
👍👍👍👍من موندم چرا اینقد که بعضیا تو تهران استرس زلزله رو دارن خود کرمانشاهیا که تو خطرن ندارن

اره بخدا یارو تو تهرانه نوشته من میترسم اینجام زلزله بیاد گفتن ک میاد 

واااااااا😑

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

من که دو روزه از قلب درد زیرزبونی و قرص مصرف میکنم.دیگه نمیتونم.اصلا دیگه میخوام برم از نی نی سایت.آرامشم رو از دست دادم.میخوام کلا نتم رو قطع کنم چندروز.میدونم برا هموطنام خ سخت بود این حادثه اما کاریه ک شده و دست خدا بوده.خدا به همه ارامش و صبر بده.