2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار من دزدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 34 پست
اینم بگم که حتی یک متر هم از اون خونه به نام من نمیکنن. حتی شاید به نام شوهرمم نکردن

اگر خیلی برات مهمه بزن گوگل سوال شرعی بپرس

ولی چون بهتون هدیه دادن مال خودتونه میتونید ندید ولی دروغ نگید

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرت بد باشه؟ اون سرویس عروسیته برای توعه

بله ترکا جشن میگیرم قربان و یلدا و اینارو 

اما خب تگه طلا دادن خوبه دیگه اما اون خانواده باید یه سرویس بلاخره میگرفتن برای عروسی حالا این که تیکه تیکه دادنش هیچ اما خب نباید بگیرن ازت

چطوری دروغ نگم؟اگه بگم نمیفروشم و نمیدم که بدتره

خب طلاهاتو هم بزار رو اون پول دنگ بردار نمیشه

اما دست اونا نده هدیه بوده و مال خودته

باز میتونی از مشاورش هم بپرسی

شوهرت چی میگه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اونم میگه نفروشیم. میگه ما سرمایه مون همین چندتا تیکه طلاست اگه مشکلی برامون پیش بیاد باید کاسه گدای ...

خب دیگه باهم هماهنگ باشید طلا ها رو رو ندین

اونام می خوان کمک کنن نمی خوان نکنن کمک با شرط که نمیشه