2777
2789

چیکارکنم بخدا خیلی ناراحتم سرم نیاسنامید هم میزنم ولی همچنان جوش دارم ..

جوشام ازکبدنیست لطفا نگید کاسنی وخاکشیر چون ۳ ۴ ماه این دوتاروخوردم هیچ تاثیری نداشت برام.

سونو واژینال دادم تازگی گفتن تنبلی تخمدان خفیف دارم ولی دارو ندادن گفتن اقدام به بارداری کنم اگه تا ۳ ماه باردار میشم اگه نشد اون موقع برم برای دارو درمانی..

تغذیه ام سالمه ورزشدارم اضافه وزن ندارم من نمیدونم چیکارکنم ۲۳ ۲۴ سالمه اخه جوش چرا

تیروییدمم ۶ ۷ ماهه کمکار شده چون جوش زدم اون موقع یه مشکلی برام بوجود اومد دارو دارم میخورم واس تیروییدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

رفع کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان 😂

خب دکتر گفت خیلی خفیفه تنبلی تخمدانم واینکه گفت نیاز به دارو نیست 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفع کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان 😂

خب دکتر گفت خیلی خفیفه ونیاز ب دارونیست.

برای تیروییدمم ک دارم دارومیخورم ولی فرقی نکرده 

خب دکتر گفت خیلی خفیفه تنبلی تخمدانم واینکه گفت نیاز به دارو نیست

کرم ضد جوش بخر بزن. روبالشیتو هر ماه بشور. مصرف شیرینی‌جات و فست فود و نوشابه و تخم مرغ و... رو کم کن مخصوصا نوشابه 

کرم ضد جوش بخر بزن. روبالشیتو هر ماه بشور. مصرف شیرینی‌جات و فست فود و نوشابه و تخم مرغ و... رو کم ک ...

چ کرم ضد جوشی بگیرم؟

فست وفود ونوشابه اینااهلش نیستم

من کرم ضد جوش سینره استفاده کردم راضی بودم

ممنون