2777
2789
عنوان

بچم گلوش خونریزی کرده

136 بازدید | 21 پست

لطفا اگه کیلو نیم بگین بچم پنج سالشه ی هفته است عمل لوزه انجام داده امشب گلوش خونریزی کرده خون از گلوش و دماغش اومد بیرون خون لخته بردم دکتر میگه چیزی نیست برو مواظب باش خیلی خون اومد کسی اینجور نبوده لطفا بگین ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن

ببرش حتما اورژانس بیمارستان 

خون روشن نشانه خونریزی جای عمله باید جدی گرفته بشه 

چی شد ک خونریزی کرد؟ حتما ببرش 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

خواهر من تازگیا عمل کرده سی تومن خیلی باید توی خورد و خوراک مواظب باشه فقط غذاهای آبکی و سرد تا یه مدت بخوره چایی که اصلا نخوره غذای سرد و زای سفت هم نخوره ابجی منکه خونریزی نکرد گلوش خیلی مواظب بود اخه

ببرش حتما اورژانس بیمارستان خون روشن نشانه خونریزی جای عمله باید جدی گرفته بشه چی شد ک خونریزی کرد؟ ...

گریه کرد خون لخته اومد ولی روشن بود بردم میگه چیزی نیس ببر مواظب باش اورژانس نبردم

گریه کرد خون لخته اومد ولی روشن بود بردم میگه چیزی نیس ببر مواظب باش اورژانس نبردم

ببین کمپرس سرد بزار زیر گلوش مستقیم نزاریا اگه خونریزی داشت فورا و حتما ببر اورژانس

فعلا هم به جز غذای ابکی و سرد چیزی بهش نده 

نزار حرف بزنه یا جیغو فریاد بکشه یا بدو بدوبکنه 

حمام هم نکن ک اب گرم به گلوش بخوره 

دارو هاشم سر وقت بده 

مواظبش باش

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
بخدا دارم دیوونه میشم شوهرم اینجا نیست راه دوره کارش خودم تنهام میترسم

نترس عزیزم .اگه لازم بود اقدامی کنی دکتر میگفت بهت ،همون دکتری که عملش کرده بردی دیگع؟

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤