2777
2789
عنوان

تولد مادر شوهر

117 بازدید | 11 پست

شوهرم نرفت تولد این جادوگر 

کلا یه دعوا بزرگ بین شوهرم و مادرش با خواهرش درست شده 

سر اینکه چرا کاری نکردی چرا نیومدی  فقط زنگ زدی تبریک گفتی و هرچی فوش که مخصوص خودشون بود به منو و خانوادم دادند و گفتند زنت یادت میده 

شوهرم فردا تولد ننش گفت بیا یه ساعت بشینم سریع می ریم منم باهاش رفتم وکلی بهم بی احترامی هم به خودم و هم به شوهرم کردند 

انقدر خواهرش حرف نا مربوط می زد حتی شوهرم حل داد از در بیرون 

خیلی خدا بهمون رحم کرد شوهرم دیوونه نشد 

منم بعد از دوسال رفتم تقصیر خودم بود تو این دوران حاملگی پام گذاشتم اونجا انقدر حرص خوردم خودم قاطیشون نکردم که بلایی سر بچه نیاد حتی نرفتم جلو شوهرم یه گوشه وایساده بودم 

به شوهرم گفتم دیگه من پام نمی زارم خودت خواستی برو 

الانم زده از خونه بیرون گفت برم هوا بخورم میام و نگرانشم

آخی عزیزم💔

اونم رفته قدم بزنه و داره فک میکنه چه خانواده عنی داره

نگران نباش زود میاد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خاله زنک نذار شوهرت خام رفتارهاشون بشه

اینا همینن دو روز قهر و دعوا شدید فردا آشتی می کنند ولی تا حالا به این شدت بحث نکردند 

مادر شوهرم همش منو نفرین می کنه خواهر شوهرم فوش به منو و خانوادم می دند از اول ازدواج تا الان

اینا همینن دو روز قهر و دعوا شدید فردا آشتی می کنند ولی تا حالا به این شدت بحث نکردند مادر شوهرم همش ...

امیدوارم شوهرت عاقل باشه دوباره خام نشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اینا همینن دو روز قهر و دعوا شدید فردا آشتی می کنند ولی تا حالا به این شدت بحث نکردند مادر شوهرم همش ...

الان گفتی که حامله ای اصلا ذهنتو درگیرشون نکن... مراقب نی نی باش... استرس روی اخلاق بچه ک توی شکمه تاثیر میذاره