2777
2789
عنوان

چقدر پسره بی‌شعور بود

276 بازدید | 28 پست

امروز چون دانشگاه بودم لباسم پوشیده بود  با مانتو بلند وشلوار معمولی بودم رفتیم بازار بعد دانشگاه 

تو خیابون از پشت هی پسره دست میزد فاصله گرفتم کرم میرخت منم تو جمعیت بودم نتونستم چیزی بگم هی فاصله میگرفتم 

چقدر اشغال بود خیلی حس بدی دارم‌الان

کاش میزدی میمرد مرتیکه کثافتو 

چقدر اینایی که هرزه بازی در میارن آشغالن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس بد نداشته باش تقصیر تو نیست ک اون مریض جنسیه 

منم یبار تو راه دانشگاه همینجوری شدم  خیلی  بده میدونم درکت میکنم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

از خدا میخام یبار این اتفاق برا من بیفته ببین چیکار میکنم پسررو آبروشو تو ....حر میکنم هرزه رو😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کاش میزدی میمرد مرتیکه کثافتو چقدر اینایی که هرزه بازی در میارن آشغالن

چمیدونم ترسیدم چیزی نگفتم هی فاصله گرفتم چون تنها هم بودم ترسیدم دنبالم بیفته 

چمیدونم ترسیدم چیزی نگفتم هی فاصله گرفتم چون تنها هم بودم ترسیدم دنبالم بیفته

وای این ترس خیلی بده 

درکت میکنم کاملا 

اون طرف قطعا جای دیگه جواب پس میده مطمئن باش

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیابعد میگن اگه حجاب نداشته اذیتت میکننانگار میخان بچه گول بزننامنیت نداریم تو این جامعه

چه ربطی به حجاب داره ما دانشگاه مون خیلی گیره منم مونه ومانتو بلند و شلوار درست برم بود یعنی با تیپ بیرونم که شال ندارم فلان صد فاصله داشت

منم یبار رفتیم مشهد...خیابون اطراف حرم داشتیم میرفتیم...من یه مقنعه بلند پوشیده بودم با حجاب کامل...و یه مانتو که تووو دلش بسته تا زیر زانو...بعد یه پسره ی 17 18 ساله اومد خودشو مالوند بهم و رفت ...زود فرار کرد و منم شوکه شده بودم خیلی 

خیلی بغض کردم واقعا چون توو همون سفر هم فقط چون چادر نمیپوشیدم و مانتویی بودم انقد نگاه بد و هیز نصیبم شد که هرچی شوق حرم توو دلم بود رو پژمرده کرد