2777
2789
عنوان

من زشتم یعنی

109 بازدید | 14 پست

سلام من خیلی دوست دارم نظر بقیه را راجب خودم بدونم گفتم بیام عکسمو بزارم اینجا بخوام بدون رودرواسی بگن من چه مشکلی دارم ولی میترسم اشنا باشه اینجا حس بدی به خودم دارم هر چقدر تلاش می‌کنم که اعتماد به نفس داشته باشم نمیتونم نمیدونم چرا 

بعد امروز تو خوابگاه هم اتاقیام میگفتن خیلی خوبه اعتماد به نفس داری بدون آرایش میتونی بیای بیرون ما که نمیتونم یکی میگفت من بدون آرایش پامو بیرون نمیزارم ولی من اولا کلا بلد نیستم آرایش کنم بعدم چون اعتماد به نفس ندارم میترسم ضایع تر شم نمیدونم چه کنم

شاید چون اندامم هم رو فرم نیست حسم منفیه ولی کلا حالم از خودم بهم میخوره

وزنی قدی هم اینجوریم که ۱۶۹ و ۷۵ 

هرچقدر هم سعی کردم لاغر کنم نشده 

من خیلی ها را دیدم زیاد تو لباس پوشیدنشون از مد استفاده نمیکنن ولی خیلی خوبن 

ولی من کلاس اول شلوار جین اسکینی پوشیده بودم کلاس تموم شد سریع برگشتم خوابگاه کلا عوض کردم لباسمو 

چجوری میشه اعتماد به نفس داشته باشم یا چجوری کلا یکی میتونه خودشو دوست داشته باشه 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بذار عزیزم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

این بهترین عکسیه که دارم دیگه فکر کنید بقیش چیه این چه عکسیه دارم خدایی

اخه من روم نمیشه عکس بگیرم این دیگه ته تلاشم برا حذف نکردن عکسه

مثل بقیه زمینهها بلاخره باید از یه جا شروع کنی کلا ترسو ولش دلو بزن به دریا کارای جدید رو امتحان کن ایرادی هم نداره مسخره کنن کم کم یاد میگیری به چیز ایده الی که میخوای میرسی .کاری هم به این نداریم که مسخره کردن کلا باد هواس و آدمایی که همچین کاری میکنن فقط میخوان اون لحظه بحثو از ایرادای خودشون دور کنن . کلا با همچین آدمایی هم صحبت نشو یکی دوتا رفیق صمیمی داشته باشی که بهت اعتماد به نفس کافیو بدن دیگه چیزی نیاز نداری.

مثل بقیه زمینهها بلاخره باید از یه جا شروع کنی کلا ترسو ولش دلو بزن به دریا کارای جدید رو امتحان کن ...

اخه اصلا بلد نیستم نمیدونم چی بخرم چجور بزنم حالا خط چشم یه چیز تخصصیه من رژ بزنم شبیه هیولا میشم

زودبزار بعد بردار

پاک کنم؟

خیلی خوشگلی که😑😑😑

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اخه اصلا بلد نیستم نمیدونم چی بخرم چجور بزنم حالا خط چشم یه چیز تخصصیه من رژ بزنم شبیه هیولا میشم

از چیزای ساده شروع کن از یکی که خیلی تجربه داره مشورت بگیر گوگل هزار نوع آموزش میتونی پیدا کنی اگه برات واقعا مهمه یذره وقت بزاری خیلییی راه داره فقط تو نیستی اکثرا بنظرم همچین مشکلی دارن فقط بعضیا زودتر شروع میکنن بعضیا دیر تر . هر چی سریعتر شروع کنی به نفع خودته زودتر یاد میگیری تجربس بلاخره

اره گلم

پاک نمیشه چیکار کنم؟؟؟؟

خیلی خوشگلی که😑😑😑

عکسمو از دوره مگه میتونستم از نزدیک بزارم می‌فهمیدین 

عینکی هستم زیر چشام گوده

خوبی که...یه جوری گفتی زشتم کپ کردم

میتونم یه لحظه بیام شخصی