2777
2789

گفت از سرکار میام حاضر باش باهم بریم بیرون شام رفتیم خوردیم تولدمم تبریک گفت بعدش گفت بریم برات لباس بخرم واسه کادو هرچی میخای گفتم نمیخام ولی یادش رفت کیک بخره از این خیلی ناراحتم 

گفتم مرسی بابت کیکت گفت چون دعوامون بود ذهنم آشفته شده وگرنه میخاستم سورپرایزت کنم منو ببخش بعد رفت کیک خرید و گفت برات جبران میکنم ولی من لب به کیک نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا. چرا یاد نمیگیرید. تو زندگی. گذشت. باید کرد.  همچی که سنگ تموم نمیشه.   بابا به احساس طرفتون هم فکر کنید.  دلت کیک میخواد. انقدر سخت نگیرید. یا خودت بپز. یا بگو. بریم یه کیک کوچیک بخریم. دلم یه چیز شیرین میخواد.   

گفتم مرسی بابت کیکت گفت چون دعوامون بود ذهنم آشفته شده وگرنه میخاستم سورپرایزت کنم منو ببخش بعد رفت ...

اشکال نداره کاش ازش میخوردی همین که رفته گرفته

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

😐😐😐

ببخشید ناراحت نشو ولی خیلی کینه ای و عقده ای هستی😐

نباید میزدی تو ذوقش😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خب الهی شکر نباشه از این قهرا تولدت هم تبریک

دوباره قهر کرده😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

هرچقدرم ناراحت بودی نباید خوشیتونو خراب کنی.. اینو یادت باشه بعنوان دوست یا خواهر هیچوقت نزار بحث یا مشکل بین تون کش پیدا کنه با قهر.. ناراحت بشود عصبانی بشو ولی حرف بزنین حل بشه نزار تو دلت بمونه بعد یهو یه جایی بدجور مبارکه آدم .. سعی کن زود هم فراموش کنی کش نده تا مشتاق بشه از دلت در بیاره. دوبار ک تو ذوقش بخوره  کم کم رغبت نمیکنه از دلت در بیاره از ترس اینکه ردش کنی 

حیف این روزای باهم بودنتونه عزیزم لذت ببر

اخه ما همیشه همو سورپرایز میکنیم انتظارشو نداشتم

زندگی مسخره بازیه اینستایی نیست. ادمید دیگه. این اتفاقای پیش پا افتاده. همیشه هست. چرا با این کارها همیشه خودتون رو غمگین میکنید.   طرفتون رو خسته. اونم ادمه یجایی به بعد دیگه نمیکشه. زندگی با دوام میخواید. شادی رو باهم بسازید.