2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه لطفاً

78 بازدید | 10 پست

من خیلی وقته روتین پوستی دارم اما الان چند تا محصول جدید گرفتنم خیلی ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه دقیقا به چه ترکیبی بزنم و آیا بینشون باید فاصله باشه

سرم نیاسینامید اوردینری

ضد لک اکسید وای

سرم آبرسان حلزون کوزارکس مدل هیالورونیک اسید

و کرم مرطوب کننده کوزارکس

ضد آفتاب هم پیکسل

ممنون میشم اگر میدونید بگید برای صبح و شب ها چطور استفاده کنم و اینکه از این محصولات اگر کسی داشته راضی بوده؟

میشه برای موفقیتم یه صلوات بفرستی روزای خیلی خیلی سختی میگذرونم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اسنس بعد اوردینری بعد  اکسیس وایی  شبا به صورت یه لایه مثل ماسک شب بزن زیاد منظورم نیست ولی کمم که سریع جذب بشه نه یه حالت چسبی میگیره صورتت خیس انگاری 

بعد صبحاهم اسنس و مرطوب کننده کوزارکس و ضد افتاب کافیه

وسع مالی من به این روتین نرسیده راهنمایی کنم💔

والا منم به زور بعد مدت ها تونستم بالاخره بگیرم البته اوردینری از قبل داشتم لعنتی همه چی گرونه 

نیاسینامید شب بزن

مرطوب کننده و ضد آفتاب در طول روز

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

با قیمت بگو لطفا

من ماه پیش اوردینری از رایا میکاپ گرفتم ۷۰۰ 

ابرسان کوزارکس ۸۰۰

مرطوب کننده کوزارکس۸۰۰

اکسیس وای ۸۲۰

کوزارکس ها و اکسید وای رو از شینا کازمیتیک گرفتم چون مشتریش بودم تقریبا ۲۰۰ ت تخفیف داد

ضد آفتاب هم تقریبا ۳۰۰ بود فکر کنم ... از دیج..ی کالا گرفتم

اول اسنس بعد اوردینری بعد اکسیس وایی شبا به صورت یه لایه مثل ماسک شب بزن زیاد منظورم نیست ولی کمم ...

مرسی عزیزم♥️

درموردشون زیاد شنیدم فکز کنم خوب باشن بی زحمت میشه تاپیک اخر منو گزارش بزنی ؟ اگع زدی بهم بگو ، ممنو ...

زدم عزیزم