2777
2789
عنوان

کمک در ازدواج

105 بازدید | 11 پست

بچه ها متولد ۶۳ ولی قیافه جوون باشه کار داشته باشه دکتری هم باشه یه مقدار هم پول و یه ماشین احتمال ازدواجش هست قیافه خیلی دخترونه خیللللی ولی خب سن مهمه !!! میشه برم شناسنامه را بخاطر ازدواج تغییر بدم موافقت می‌کنند؟؟؟ اگر شما خانواده پسر بودید اینطور دختری را انتخاب میکردید؟ ماشینم کوییک r !!! یا بخاطر سن رد خواهشا واقعی حرف بزنید دلتون هم نسوزه. موهام فر بلند و صورت ظریف. خیلی در محیط کار فنی هستم همین ویژگی های ساده ولی ناراحتم راستی خیلی خیلی ساده هم میرم بیرون 

عکس بده راس بگم با توضیحات نمیشه از قیافت ب کم بخوره میشه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا ازدواج نکردید..؟ چ جور تا الان ازدواج نکریدد

خب نشده نه مجرد هستم. نمیدونم شاید مشکل داشته باشم ولی درگیر درس و استرس و استخدام بودم اوایل . واقعا نمیدونم چراااااااااا

تا حالا ازدواج نکردید..؟ چ جور تا الان ازدواج نکریدد

نه چون دنبالش نبودم اصلا. باور کن تا حالا جز کار فنی هیچ رابطه عاطفی نداشتم خسته شدم نمیدونم مشکلم چیه واقعا

گفتم مسخره نکن خب

مسخره نکردم گلم داشتم منظورم این بود شرایطت خیلی خوبه 

من دختر عمو مامانم متولد ۶۰ هست همین دو هفته پیش عقد کرد 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

عکس بده راس بگم با توضیحات نمیشه از قیافت ب کم بخوره میشه

تو فرض کن دخترونه خیلی ولی سنم این باشه باور کن از دبیرستانی ها دخترونه تر  اما سن مهمه هیچکی انگار دیگه قرار نیست بخاطر سنم انتخابم کنه