2777
2789
قسم مرگ مادرشو میخورد میگفت اون مادر خراب من نیستم یعنی دروغ میگه

ببین منو پسری که از فحش و حرف های رکیک استفاده میکنه اصلا مناسب نیست 

اگه گوش میکنی ازش دور بمون 

حس میکنم یه دختری رو دوس داره 

حالا شایدم اشتباه باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=359434520]منم بوگو تورو خدا ..حسش بهم چیه .ماه تولدمم بگو [/QUOبیشتر راجبش بگو اسمش و اینا

اسمش عباس ..تازه برگشته و معذرت خواهی کرده ولی نمی‌دونم بخاطر منفعتی که براش دارم یا بخاطر دوست داشتنه ..خیلی سنگدل و وقتی قهر میکنیم اصلا پیام نامیده ولی این دفعه داد ..و گفت دلتنگت شدم ولی یک و نیم ماه دیگ تولدشم هست منم هر سال براش کادو های گرون میخرم میگم نکنه بخاطر اون برگشته...آخه برگشتنش معجزه بود اون‌ خیلی مغرور و بی احساس ..حالا نمی‌دونم راست میگه دوستم داره یا ن

[QUOTE=359434520]منم بوگو تورو خدا ..حسش بهم چیه .ماه تولدمم بگو [/QUOبیشتر راجبش بگو اسمش و اینا

بی زحمت اینم بگو برات دعا میخونم که سرگرم چیه .؟خودش میگه کار ولی من میگم لابد کسی تو زندگیش

اسمش عباس ..تازه برگشته و معذرت خواهی کرده ولی نمی‌دونم بخاطر منفعتی که براش دارم یا بخاطر دوست داشت ...

دروغ میگه 

حتی پیش دوستاش تو رو مسخره میکنع میگه فلانی اسکله البته ببخشا

و اینکه جز منعفت چیزی دور تو نمیبینه همین الان خودت ازش جدا شو و داغتو بزار سر دلش 

لطفاااا تنها بمون قول میدم گزینه خوبی برات میاد 

تنها موندن بهتر از موندن با ادمایی که جز منعفت دورت نیستن، 

دروغ میگه حتی پیش دوستاش تو رو مسخره میکنع میگه فلانی اسکله البته ببخشاو اینکه جز منعفت چیزی دور تو ...

منو نگفتی میشه حست درباره ازدواجم بگی ؟بنظرت شغلش چیه؟چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ سنتیه؟ 

اسم فاطمه است 

۱۹سالمه 

دانشجوم

این کارو چند بار دیگ کرده بود و گفته بود ولی الان میگه واقعا عاشقتم

دروغ میگعععععع عصبیم نکن عشقم 

تو لیاقتت بهتر از موندن با ادمایی چشم و دل گشنه هس، باور کن فقط صلاحتو میخوام 

یه روزی همین پسر با بی رحمی پس میزنه واگه هم باهات اکی شه و ازدواجم کنع بدبختت میکنه و هروز با یکیه

منو نگفتی میشه حست درباره ازدواجم بگی ؟بنظرت شغلش چیه؟چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ سنتیه؟ اسم فاطمه اس ...

حس میکنم شوهرت ادم مذهبیه و خوبیه

فک کنم به همین زودی و اره فک کنم سنتی باشه