2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن فتال پل و یولک ساک

359 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من ۶ هفته و ۴ روزم که بود رفتم سونو گفت فاقد فتال پل و یولک ساک خیلی ناامید شدم تو اینترنت نگاه کردم نوشته بود بارداری پوچ دکتر دوباره واسم سونو نوشت که باید فردا برم انجام بدم الان ۸ هفتمه دعا کنین واسم همه چیز تشکیل شده باشه و صدای قلبشو بشنوم🙁 کسی بوده با تجربه مشابه من که کمکم کنه؟ 

تجربه ندارمولی براتون دعا میکنم بارداری سالمی داشته باشید و نی نی تو به سلامتی بغل کنیدبی خبر نذارید ...

ممنون گلم

خداروشکر همه چی خوب بود و سونو اول رو زود رفته بودم الان ۱۱ هفته هستم و باید غربالگری برم انشاالله که صحیح و سالمه🥹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلمخداروشکر همه چی خوب بود و سونو اول رو زود رفته بودم الان ۱۱ هفته هستم و باید غربالگری برم ا ...

سلام عزیزم خوبی منم طبق سونو پنج هفته و دوروزه بودم گفت یولک ساک و جنین نیست شما چند هفته بودین ک تشکیل شد امیدی هست از دیروزها حالم گرفته😭😭

ممنون گلمخداروشکر همه چی خوب بود و سونو اول رو زود رفته بودم الان ۱۱ هفته هستم و باید غربالگری برم ا ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم

مبارک باشه

الان چند هفته اید؟

من بیست و یک هفته م