2777
2789

من چند روز پیش تو غذام شیشه ریخته بود درب قابلمه شکست ولی انقد حالم بد بود مریض بودمو تنها همونو خوردم الان دو هفتس معدم خیلی میسوزه امکان داره زخم شده باشه؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

اینجا همه با خودشون دکترن با شوهراشون ول سوال ک برات پیش میاد نیستن هیچ 

خودشونم جواب سونو ازمایششون و میپرسن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینجا همه با خودشون دکترن با شوهراشون ول سوال ک برات پیش میاد نیستن هیچ خودشونم جواب سونو ازمایششون ...

اره بعضیا🤣

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من‌ پزشک‌ نیستم

اما بعد چند مدتی که گذشته فکر نکنم بخاطر اون باشه

شاید بخاطر اعصابت هست یا استرسی هستی معده درد عصبی گرفتی

اما میتونی به اورژانس هم زنگ بزنی بپرسی

عزیزم من‌ پزشک‌ نیستماما بعد چند مدتی که گذشته فکر نکنم بخاطر اون باشهشاید بخاطر اعصابت هست یا استرس ...

اره این مدت بشدت تحت تاثیر مشکل عصبی هستم بشدت مشکل دارم و استرس بیش از اندازه 

احتمالا معده درد عصبیه 

ممنونم

سلام عزیزم دنبال موکل نرو پای اجنه رو ب زندگیت وارد نکن سوره مزمل  خیلی خوبه استغفار کن دیدم که اهل دعایی پس گول شیطون رو نخور میدونم خیلی شرایطتت سخته ولی فقط از خدا بخواه خودش همه چیز رو درست کنه.😘😘منم سر نمازم برات دعا میکنم 

همونی ک خیلی نایسه🥰

به خدا توکل نمیکنی ؟ 

باور کن یه روزی پشیمون میشی برای این کار ینی سقط جنین ولی دیگه فایده نداره 

توسل کن به حضرت زهرا که ایام شهادتشه انشالله همه چیز درست میشه حتی اگه نشد هم نباید به فکر انجام این کار باشی 

خدا و پیغمبر هم بزاری کمتر قانون میگه این بچه از روز اول نطفه حکم ادمو داره ینی اگه کسی اذیتت کنه و باعث بشه بچه سقط بشه میتونی دیه کامل رو ازش طلب کنی 

پس چه طور دلت میاد دستت به خون آلوده بشه 

می‌دونم شرایطت سخته ولی به خاطر خدا نگهش دار همون خدا آنقدر بزرگ هست که همه چیرو درست کنه

تاپیکت تعطیل شد اینجا برات نوشتم به خدا می‌سپارمت