2777
2789
رفتم بهداشت واسه وزن دحتر سه سالم.میگه خانم همه چیزای مهم رو بردار یه جا بزار.ترس ریخت تو جونم نکبت

کدوم شهری؟

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
فقط اگه کیسه خواب و چادر مسافرتی دارین به همراه پتو بزارین صندوق عقب ماشینتون با وضعیت فعلی سعی ک ...

اوه چقد سرقت بشه خونه ها 

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها الان تکلیف طلاهایی که مونده زیر اوار چیه؟ هی میخوام بپرسم میگم نگم نگین چقد مادیه

برام سوال شده 

تهرانیا محکم کاری کنید 

منم اهوازم تمام مدارک و وسایل ریز مورد نیازمو گذاشتم تو حیاط

حادثه که خبر نمیکنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

حالا من به شوهرم میگم یه ساک اماده بزاریم لباس گرم بپوشیم وقت خواب کلا اماده باشیم

میگه خب از هر چیزی انتظارشو بکشی میاد سراغت

بیخیال انتظارم نکش  

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

شبکه کوردستان با مردم ازگله داشت مصاحبه میکرد مردم میگفتن اصلا کمک ها نحوه تقسیمشون خوب نیس بخصوص چادر میگفت بیشترش تو شهرای قبل از ازگله چادرا تقسیم میشه به اینجا دیگه نمیرسه خیلی خواهان چادر هستن

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟
خدایا فقط اگه زلزله اومد بمیرم زیر اوار نمونم که زجر بکشم 😫😫😫

عزیزم من یه فکری دارم اگه جای مام زلزله ای شد اجرا کنم

موقع خواب کلی بالشت و پتو و تشک نرم بالاتون بندازین که اسیب نبینیم

بچه ها الان تکلیف طلاهایی که مونده زیر اوار چیه؟ هی میخوام بپرسم میگم نگم نگین چقد مادیه برام سوال ...

بگین دیگه!

همه چی هست اونجا ولی توزیعش بده

کاش یه اکیپ بفرستن حداقل خودشون برن سراغ مردم و توزیع کنن

نه اینکه مردم با اون حالشون بیان دست دراز کنن که اینا آب از بالا پرت کنن واسشون

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
عضو مرکز تحقیقات لرزه‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به وقوع زلزله در کرمانشاه، گفت: وقوع هر گونه زمین‌لرزه در گسل سفیدسنگ فریمان در خراسان رضوی بی‌ارتباط با زلزله‌ای است که شامگاه گذشته مرز ایران و عراق را لرزاند، لذا جای هیچ نگرانی برای مردم مشهد نیست.
رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درباره احتمال فعال شدن گسل های تهران در اثر زلزله دیشب در ایران نیز گفت: با توجه به اینکه انرژی های زمین آزاد شده و لایه های درونی آن امکان حرکت مجدد را ندارند گسل های تهران فعال نخواهند شد.
وی ادامه داد به طور کلی این زلزله ارتباطی با تهران ندارد و لرزه های احساس شده در تهران به علت شدت زلزله در کانون اصلی بوده نه فعال شدن گسل های تهران.
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!