2777
2789
اره والا روحانی گفت وام میدیم خود مردم بسازن خودتون بسازید بهتر تا ما بسازیم

آدم حرفم بزنه تاپیک میترکه 

امیدوارم این بار رو حداقل راست گفته باشه مستر پرزیدنت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از دوشب پیش همه جا داره باهم زلزله میاد.سابقه نداشته 😭

من از قول سازمان زلزله نگاری خوندم که زلزله اخیر گسل تهران رو فعال نمی کنه. کلا به نظرم مطالب سازمان های تخصصی رو مطالعه کنید مطمئن تره.   

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/08/23/1574429/زمین-لرزه-3-9-ریشتری-مود-شهرستان-بیرجند-را-لرزاند

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
آدم حرفم بزنه تاپیک میترکه  امیدوارم این بار رو حداقل راست گفته باشه مستر پرزیدنت

عالی حرف زد حداقل اعتراف کرد که ساختمونا نا امن بوده وزیر بهداشت گفت بیمارستانایی که ترک خورده باید سازنده و ناظرا مجازات بشن

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
من سر این زلزله وامونده مشهد اینقد حالم بد شد .کلی پول مشاور دادم تا خوب بشم.هنوزم که میترسم

منم تازه از رو ویبره اومده بودم بیرون😢😢😢

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من از قول سازمان زلزله نگاری خوندم که زلزله اخیر گسل تهران رو فعال نمی کنه. کلا به نظرم مطالب سازمان ...

ممنون از راهنماییت عزیزم💜😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
عالی حرف زد حداقل اعتراف کرد که ساختمونا نا امن بوده وزیر بهداشت گفت بیمارستانایی که ترک خورده باید ...

مشکل ما اینه که حضرات فقط عالی حرف میزنن

عالی عمل نمیکنن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مشکل ما اینه که حضرات فقط عالی حرف میزنن عالی عمل نمیکنن

نه تا حالا کسی اینطور اعتراف نکرده وقتی میگه خودتون بسازید بهتر ما میسازید یعنی چی

زیادی خوب نباش ، داستان میشه