2777
2789
الهه جان نترس ۴ ریشتر بود ضعیف بود

خب پیش لرزه کرمانشاه هم 4.3 بوده دیگه

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
بیرجندی باران؟ ۴ریشترکمه واقعا؟

ها دیگ کمه مثلا 10 تا خوبه    والا بچه ها یه حرفایی میزنین زلزله لج کنه عمدا بیاد جا ما

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂نترس عزیزم من که حمام بودم نه راه پس داشتم نه راه پیش

الانم که همه گوشی به دست نمیشه توی این شرایط در رفت بخدا 

دوستان کمک توی کوله پشتیم واسه امادکی زلزله چی بزارم

نوار بهداشتی اگه پریودی! خیلی واجبه

هرچی مدارک و طلا داری هم بردار

نوار بهداشتی اگه پریودی! خیلی واجبه هرچی مدارک و طلا داری هم بردار

نواربهداشتی مولفیکس لباس گرم یدونه شال شوکولات کبریت چسب زخم پتومسافرتی قرص پروفن برداشتم خالاشوهرم بیادمسخرم میکنه میگه نترس زلزله اینورانمیادماازمرزخیلی دوریم

من که تو خونه تنهام با دخترم همسرم هم سر کاره . نمیدونم چرا صدای آمبولانس میاد

عزیزم مگه امبولانس فقط برا زلزله س شاید یکی قلبش گرفته خدا نکرده 

جوش نزن دیگه ولی اماده باش باش 

نترس جانم...خراسان اینقد زلزله اومده این چند وقته که دیگه حجم انرژی زیادی نداره مثلِ غرب‌..غرب مدتها ...

جووون؟  بچه ها خدایی یه تحلیلایی میکنین از زلزله الان هممون یه پا زلزله سنجیم

عزیزم  

فقط اگه کیسه خواب و چادر مسافرتی دارین به همراه پتو بزارین صندوق عقب ماشینتون

با وضعیت فعلی سعی کنید همیشه اینا تو ماشینتون باشه

منم بیرجندم

اکثر مردم دیشبو تو ماشیناشون خوابیدن 

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است