الهه344 مدیر عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 1273 عنوان اینجا هم زلزله شد | مشاهده متن کامل بحث + 19398 بازدید | 482 پست سلام من خراسان جنوبی زندگی میکنم . یک ربع پیش اینجا زلزله شد تمام مردم به خیابان ها آمده اند. 1396/08/23 | 23:43 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 الهه جان نترس ۴ ریشتر بود ضعیف بود خب پیش لرزه کرمانشاه هم 4.3 بوده دیگه اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 بیرجندی باران؟ ۴ریشترکمه واقعا؟ ها دیگ کمه مثلا 10 تا خوبه والا بچه ها یه حرفایی میزنین زلزله لج کنه عمدا بیاد جا ما اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 واقعا اومده یا داری شوخی میکنی جان من ؟ عزیزم اره اومده اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 😂😂😂😂😂نترس عزیزم من که حمام بودم نه راه پس داشتم نه راه پیش الانم که همه گوشی به دست نمیشه توی این شرایط در رفت بخدا اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 دوستان کمک توی کوله پشتیم واسه امادکی زلزله چی بزارم نوار بهداشتی اگه پریودی! خیلی واجبههرچی مدارک و طلا داری هم بردار اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
riahane عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 536 نوار بهداشتی اگه پریودی! خیلی واجبه هرچی مدارک و طلا داری هم بردار نواربهداشتی مولفیکس لباس گرم یدونه شال شوکولات کبریت چسب زخم پتومسافرتی قرص پروفن برداشتم خالاشوهرم بیادمسخرم میکنه میگه نترس زلزله اینورانمیادماازمرزخیلی دوریم
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 من که تو خونه تنهام با دخترم همسرم هم سر کاره . نمیدونم چرا صدای آمبولانس میاد عزیزم مگه امبولانس فقط برا زلزله س شاید یکی قلبش گرفته خدا نکرده جوش نزن دیگه ولی اماده باش باش اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
tanayetanha عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 989 من نی نی به دنیا اوردم میترسم خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
مارگریت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2093 نترس جانم...خراسان اینقد زلزله اومده این چند وقته که دیگه حجم انرژی زیادی نداره مثلِ غرب..غرب مدتها ... جووون؟ بچه ها خدایی یه تحلیلایی میکنین از زلزله الان هممون یه پا زلزله سنجیمعزیزم اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
sama67 عضویت: 1396/06/03 تعداد پست: 504 دوستان کمک توی کوله پشتیم واسه امادکی زلزله چی بزارم شناسنانت و اسنادو مدارک خونت.تمام طلاهات.یه کم نون و مسکن.کارت ملیت.کارت بانکیت.کنسرو.نوار بهداشتی
riahane عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 536 شناسنانت و اسنادو مدارک خونت.تمام طلاهات.یه کم نون و مسکن.کارت ملیت.کارت بانکیت.کنسرو.نوار بهداشتی شماهم وسیله جمع کردیدیانه
sama67 عضویت: 1396/06/03 تعداد پست: 504 شماهم وسیله جمع کردیدیانه من تهرانم.فقط ازون شب زلزله تمام طلاهام با شناسنامم تو یه ساکه اگر چیزی شد بپرم بیرون 😥
aroos90 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 264 رفتم بهداشت واسه وزن دحتر سه سالم.میگه خانم همه چیزای مهم رو بردار یه جا بزار.ترس ریخت تو جونم نکبت .عشقم....همسرم
مامی_ساغر عضویت: 1391/11/10 تعداد پست: 1906 فقط اگه کیسه خواب و چادر مسافرتی دارین به همراه پتو بزارین صندوق عقب ماشینتونبا وضعیت فعلی سعی کنید همیشه اینا تو ماشینتون باشهمنم بیرجندماکثر مردم دیشبو تو ماشیناشون خوابیدن دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است