2777
2789

من ک سوتیام خ بد بود یاداوریش شرم اوره😐🤣 ،بگم تعلیق میشم 

شما بگید

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم خیلی شر بودم زیاد ورجه ورجه میکردم ی روز بابام ی زنجیر سه متری قفل کرد ب پام😬🥴

بعد زنجیر از زیر شلوار رد کردم آمد بالا بعد رفتم تو کوچه شیشه جلو ماشینشو آوردم پایین🥲🤣🤣

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

سانسورش کن بگو بخندیم😂😂

یبار برگشتم شعر (کویر خشک میداند قدر قطره قطره باران را )رو ب یکی از دوسام ک رابطه جدی ای داریم برا درس ادبیات خواسم بفرسم

تویه کویر،و رو جا انداختم😐😭

من کلا سسدستیام خ سمن

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

یکبار تودانشگاه یه پسره داشت بادوست دخترش صحبت میکرد ندید ما پشت درخت نشستیم خلاصه کلی ازاون حرفها زد وقتی تمام شد ماهمگی زدیم زیرخنده وای پسره نمیدونید چطورفرارمیکرد