2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی من یادمه بچه ک بودم از شوهر دختر خالم عین چی میترسیدم هرموقع میومد خونمون گریه میکردم و فرار میکردم اتاق دیگ دلیلی هم نداشت شاید هم یادم رفته ۷ ۸ سالم هم بود تازه 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دختر فامیلمون هم باهاش حرف میزنم، فقط با ترس بهم خیره میشه 😐

بچه ها معمولا اینجورین، از چند نفری بی دلیل میترسن

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه ها ب منم کشش ندارن در صورتی ک من قبلا خیلی بجه هارو دوس داشتم

من نمیتونم زیاد با نوزاد ها حرف بزنم بقیه حرف میزنن یا خیلی بازی کنم ولی تا منو میبینه یا بغلش میکنم گریه میکنه قبلن اینجوری نبود

دختر فامیلمون هم باهاش حرف میزنم، فقط با ترس بهم خیره میشه 😐بچه ها معمولا اینجورین، از چند نفری بی ...

بزرگ شه خوب میشه؟ حرسم گرفته میگم اگه بزرگ شد اومد پیشم دیدمش خودمو بزنم به گریه بفهمه چه دردی کشیدم😂😂😂😂

بزرگ شه خوب میشه؟ حرسم گرفته میگم اگه بزرگ شد اومد پیشم دیدمش خودمو بزنم به گریه بفهمه چه دردی کشیدم ...

اره فکر کنم😂😂😂😂

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه های فامیل با من اینجورین.هر دفعه براشون خوراکی میارم ولی تا میخوام باهاشون بازی کنم‌یا میزنن یا گریه میکنن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

آخی من یادمه بچه ک بودم از شوهر دختر خالم عین چی میترسیدم هرموقع میومد خونمون گریه میکردم و فرار میک ...

من تو دوران کودکیم از کسی نترسیدم ولی بعد آسیب هایی که زدن بعضیا باعث شد از جنس مخالف بترسم یا وقتی کسی دستشو سمت سرم  دراز میکنه یا برخورد میکنه حس میکنم میخواد بزنه تو سرم یا سییلیم بزنه صورتم ناخودآگاه کج میشه یا دستامو میگیرم رو سرم

دختر فامیلمون هم باهاش حرف میزنم، فقط با ترس بهم خیره میشه 😐بچه ها معمولا اینجورین، از چند نفری بی ...

با من هم ی‌بچه های فامیل اینجورین

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩