2777
2789
عنوان

بیاین کمکم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست
تمام تنم مور موره میترسم از این همه گناهی ک میشه و قطعا منم جزوشون هستم

واقعا . 😪منم داشتم ب این فکر میکردم ک چند تا از اون جوونای فوت شده میخواستن فردا ی اون شب توبه کنن؟😭😭خدایا همه شون و ببخشش و بیامرز 🙏

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
منم الان دو روزه اینقد گریه کردم و افسرده شدم از دیروز هیچی نخوردم جز میوه.اصلا هیچی از گلوم پایین ن ...

خیلی

من ب این فک می کنم ک اگ بیاد من میخوام برم لباس بپوشم و چادر سر کنم

بابام میگه نرو

من لج می کنم میرم

اونم میاد دنبالم بعد میریزه خونه

خیلی فکرم خراب شده اصن

ما ک ب اونجاها نمی کشیم البته طبقه ۵یم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مگه الکیه که هلال احمر بالا بکشه.همچین شهر هرتم نیس.دیگه به این واصحی دزدی نمیکنن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خیلی من ب این فک می کنم ک اگ بیاد من میخوام برم لباس بپوشم و چادر سر کنم بابام میگه نرو من لج می ...

عزیزم بهش فکر نکن . 😪

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

وای منم دو روزه مداااوم فکرم درگیره ما اهوازیم همون موقع حسش کردیم اینجا مردم با وحشت ریختن تو خیابون تصورشو میکنم اونبنده خداها چی کشیدن با اون شدت زلزله .اونایی ک باردار بودن چ کردن.خودم همش اضطراب دارم اگر چیزی باشه ی وقت چجوری پله هارو تند تند بزم پایین.خیلی خیلی براشون ناراحتم خدا صبرشون بده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه بابا مگه الکیه که هلال احمر بالا بکشه.همچین شهر هرتم نیس.دیگه به این واصحی دزدی نمیکنن

متاسفانه هست . فکر کن بعد دو روز روستاییا هنوز رنگ کمک مردم و ندیدن

وای منم دو روزه مداااوم فکرم درگیره ما اهوازیم همون موقع حسش کردیم اینجا مردم با وحشت ریختن تو خیابو ...

الهی

عزیزم شما باردارین اصلا این تاپیکارو نخونین

بعدم این ک اهواز خطرناک نیست

تهران رو گسل خیلی خیلی خیلی وحشتناکیه

خیلی من ب این فک می کنم ک اگ بیاد من میخوام برم لباس بپوشم و چادر سر کنم بابام میگه نرو من لج می ...

منم همش استرس دارم میگم دیگه تو خونه لباس پوشیده بپوشم حتی شب.ی ساک بزارم دم دست با مدارک و لباس واینا.اصلا بخدا امروز اینقد قلبم درد میکرد که میگفتم الان سکته میکنم.خیلی سخته چطور طاقت میارن آخه ی دفعه همه اعضای خونواده و زندگی و خونت رو سر چند ثانیه از دست بدی با داغ عزیزات و سرما و گرسنگی و بی پناهی بخوای بجنگی برا زندگی و ادامه غم انگیزش.خدایا بهشون صبر بده خدااااااااا

منم همش استرس دارم میگم دیگه تو خونه لباس پوشیده بپوشم حتی شب.ی ساک بزارم دم دست با مدارک و لباس وای ...

اره

یه بچه ای رو دیدم ۲۱ نفر از اعضای خونوادش فوت شده بودن

تصور درد کسایی هم ک زیر اوار جون دادن وحشتناکه

خدا بهمون رحم کنه

ما مردم ایران خیلی مظلومیم بخدا

همه جا زون تو سرمون و دهنمون رو بستن

الهی عزیزم شما باردارین اصلا این تاپیکارو نخونین بعدم این ک اهواز خطرناک نیست تهران رو گسل خیلی خ ...

باور کن برای همه زلزله ها ناراحت شدیم این سری چون خودم ی گوشه ی کوچیکشو حس کردم و وحشت کردم بدجوری تو فکرشونم.نمیذونم چم شده شبا با وحشت از خواب میپرم .خدا کنه زود رنجشون تموم بشه .ان شاءالله هییییچ وقت هیییچ وقت چنین اتفاقی دیگه تو کشورمون نیفته

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!