2777
2789
عنوان

بیاین کمکم😢

442 بازدید | 46 پست

حالم بده

فیلما و عکسای زلزله رو دیدم

تصور این ک زیر اوار جون بکنی و صدای عزیزتم بشنوی

تازه اگرم زنده بمونی همه چیتو باخته باشی

یهویی مردن و خفه شدن بدون حلالیت گرفتن خیلی وحشتناکه

اگه تهران بیاد هممون پودر میشیم نه؟

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا انشاالله خدا رحم کنه نیاد خدا هم به اونا صبر بده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تهران حتی جا نیس که زنده ها رو اسکان بدن.😣

خدا بهمون رحم کنه

خدا اونا رم صبر بده

فیلما رو میدیدم ک مرداشون با چه زحمتی و با زور و کتک از امداد غذا و آذوقه میگرفتن

تهران بیاد یه سنگ قبر به وسعت تهران باید بگیرن بندازن روی شهر. فقط خدا رحم کنه وگرنه آبی از مسئولین گرم نمیشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مسلما تماشای عکس جون دادن و ضجه زدنای دیگران خیلی دردناکه...

ولی اصلا چرا باید تماشا کنیم چنین چیزایی رو؟؟؟؟

همینکه با کمک بهشون همدردی کنییم کافیه...

در دوره ای که ازآن 
آدم بخواد به این چیزا فکر کنه که دیوونه میشه. با کمی کمک ناچیز بهشون حالتو خوب میکنه عزیزم

کمک کردم

ولی الان میبینم میگن اصن هلال احمر کمک نمی کنه بالا میکشن و ...

استوری اینستای این پیجو ببینین  @_.mrviolet._

حالم داغون تر شد

ب این فک می کنم با این همه گناه خدا ما رو عذاب نکنه!

مسلما تماشای عکس جون دادن و ضجه زدنای دیگران خیلی دردناکه... ولی اصلا چرا باید تماشا کنیم چنین چیزا ...

نه

من فیلم جون دادن ندیدم

کامنتامو بخونین

خدا بهمون رحم کنه خدا اونا رم صبر بده فیلما رو میدیدم ک مرداشون با چه زحمتی و با زور و کتک از امدا ...

😪😭😪😭حتی نمیتونم از خدا براشون صبر بخوام . اخه مگه میشه زیر بار ین غم موند،؟ عزیزم خدایی نکرده تهران  همچین بلایی بیاد حتی واسه مرده ها جا کم میارن چ برسه زنده ها

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
تهران بیاد یه سنگ قبر به وسعت تهران باید بگیرن بندازن روی شهر. فقط خدا رحم کنه وگرنه آبی از مسئولین ...

همین پولایی هم ک میدیم میگن نمیرسه

😪😭😪😭حتی نمیتونم از خدا براشون صبر بخوام . اخه مگه میشه زیر بار ین غم موند،؟ عزیزم خدایی نکرده ته ...

تمام تنم مور موره

میترسم

از این همه گناهی ک میشه

و قطعا منم جزوشون هستم

منم الان دو روزه اینقد گریه کردم و افسرده شدم از دیروز هیچی نخوردم جز میوه.اصلا هیچی از گلوم پایین نمیره.قلبم درد میکنه.خیلی ناراحتم حالم بده.خدا بهشون صبر و آرامش بده.اینقد استرس زلزله دارم هر دقیقه به لوستر نگاه میکنم.توهم زدم.میترسم حموم برم.حوصله هیچی رو ندارم.خدایا خیلی سخته براشون.چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟