2777
2789
عنوان

چرا بچم هر ماه سرما میخوره

68 بازدید | 4 پست

سلام خانوما پسر من سه سالو ده ماهشه الان مدتیه هر ماه سرما میخوره واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم شربت تقویتی و... هم بهش میدم هر دفعه هم که مریض میشه فقط با انتی بیوتیک خوب میشه سرماخوردگیش هم دوتا سه هفته طول میکشه😞

سیستم ایمنی بدنش ضعیفه ولی حتما شما هم سرما گرمای خونه رو رعایت نمیکنین یا کم لباس میپوشه و جاهای شلوغ میبریش

بعدم لامصب این فصل فصل میریضیه و ویروسه دیگه هر جا میری چهارتا آدم میبینی که یا سرفه میکنن یا دماغشون آویزونه ،بچه هم که بدنش حساس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مثل دخترای من آلرژی داره

نمیدونم جدیدا اینجوری شده حدودا پنج ماهی هست اینجوریه هی پشت هم مریض میشه

دکتر گوش و حلق و بینی هم بردمش گفت که لوزه سومش یه کم بزرگه دارو داد خوب شد الان دوباره مریضه

سیستم ایمنی بدنش ضعیفه ولی حتما شما هم سرما گرمای خونه رو رعایت نمیکنین یا کم لباس میپوشه و جاهای شل ...

اره دیگه باید بیشتر براش لباس بپوشم چون شوهرم گرماییه خونمون همیشه یه کم سرده