2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن

60 بازدید | 5 پست

با احترام به همه کسایی که این تاپیک رو میخونن😁🙏 میگم که مجبور شدم این تاپیک رو بزنم چون تو تاپیکا یه حرفایی زده میشه که آدم شاخ درمیاره و اگه چیزی ام بگی بهت حمله میشه🤦🏻‍♀️ . دوستان اینکه هر کس چند تا بچه داره به خودش مربوطه چون یه چیز کاملا خصوصیه ، اینکه کسی چطور زایمان کرده به خودش مربوطه چون اینم خیلی خصوصیه . یکی بچه دوست داره و ۲ تا میاره یکی دیگه یدونه بچه میاره یکی بچه دار نمیشه و یکی دلش میخواد ولی شرایطش رو نداره و .... . شما در جایگاهی نیستین که بخواین بگین کی باید چکار کنه . اگه فکر میکنین خیلی میدونین و حالیتونه این رو تو زندگی خودتون بکار ببرین ، خیلی ها توی جامعه هستن که دارن با درآمد های معمول زندگی میکنن و بچه دار میشن و خیلی هم راضی ان و حتما نیازی به درآمد بالای ۲۰۰ ندارن . کسی با ۵ میلیون نمیتونه زندگی بگردونه ولی خدایی این معیار که حتما درآمد باید بالای ۲۰۰ باشه که نرمال باشه واقعا معیار درستی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ولی واقعا شرایط کشور الان جوری نیست تبلیغ فرزندآوری کنیم مردم اکثر تو شام شبشون موندن دیگه بچه ...

اونکه آره ولی اینکه تا یه نفر خواست بچه دار بشه سریع بزنیم تو ذوقش یا اینکه انقدر توقعات بالا باشه که برای یه بچه بگیم حتما باید چند صد میلیون درآمد داشته باشی خیلی بده 

بچه دار شدن هر کسی به خودش مربوطه ما حق اضهارنظر داریم اینکه طرف با مستاجری مثلا سه تا بچه میخواد بیاره واقعل به ما مربوط نیست 

اما وقتی میان نظرخواهی میکنند دیگه قضیه فرق داره 

طرف میکه به نظرتون بچه دوم یا سوم رو بیارم خوب اونموقع ما هم نظرمونو میدیم دیگه