2777
2789
عنوان

مضخرف ترین فیلمی بود که دیدم اههههههه🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 48 پست
اگه جهان با من برقص و مگه تموم عمر چند تا بهاره رو دوست داشتی صبحانه با زرافه ها رو ببین وگرنه خوشت ...

کنسله 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت خودش آشپزی کرده بود؟؟

نه بابا ! تهِ فیلم نشون داد جعبه‌های رستوران رو 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واقعا دوست داشتم ببینمش‌ بازیگراش‌ خوبن آخهچجوریه؟

من ندیدم ولی یکی ک دید برام تعریف میکرد ک مسخرس

و پر از شوخی های ناجور 

فقط بازیگرای خوب رو آوردن

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

فیلمش واقعا پدر قهوه بود😂

توروحت😂😂😂

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

اگه جهان با من برقص و مگه تموم عمر چند تا بهاره رو دوست داشتی صبحانه با زرافه ها رو ببین وگرنه خوشت ...

وای من عاااااااشق "جهان با من برقص" هستم 🥲

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میشع یکم اسپویل کنی؟

اسپویل یعنی چی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چطوره ؟ ارزش داره ببینم

یه خانواده ان که فهمیدن پدرشون قرص افسردگی مصرف میکنه میخوان کاری کنن خانواده شادی باشن. تا اینجا که فعلا ربطی به قهوه نداشت

ولی داستانش اینه که میزنن تو کار صادرات و واردات قهوه و میشن پدره قهوه ی ایران

بفرمایید شام نیست شام ایرانیه اسمش من دوس داشتم ولی

آهان بله ببخشید . شام ایرانی

آخه حتی لیوان واسه نوشابه نداشت ! خانمِ سپند رفت ۳ تا لیوان شست : (