من همه مراسمارو سورمه ای عروسکی پوشیدم نمیدونم شاید متاهل بودن و مجرد بودن فرق داشته باشه
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
پدربزرگم اسفند ماه فوت کرده بود مراسم خاکسپاری و هفتم و چهلمش زن عموهای مامانم با مانتو کرم رنگ و شلوار جین و شال آبی کمرنگ اومده بودن . هییییییچوقت یادم نمیره . مثل خارتو چشم ما فرو رفت . آنقدر هم وضع مالیشون خوبه ک صدتای مثل منو میخرن میفروشن . خیلی راحت میتونستن حداقل یه لباس تیره بپوشن نمیمردن ک .
اره ببین من لباس مناسب ندارم برا عزا یه کت مشکی دارم که کوتاهه شال مشکی دارم ولی شلوار مشکیم دیگه ان ...
پس اشکال نداره اگر لباس مناسب ندارید
یک رنگ تیره تر بپوشید
ولی شلوار جین هم زیر کت خوب میشه ها
دل کوتاه بودنش نزن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍