2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونِ دل

جانت سلامت مهربونم❤ 

راستش اجی من به حسای تو خیلی ایمان دارم خواستم اگه برات مقدوره لطف کنی بهم بگی حست نسبت به من چیه؟فکر میکنی من چه جور آدمیم؟

لطفا اجی بدون رو دروایسی هر حس خوب یا بد یا هر چیزی که فکر میکنی راجب من بهم بگو.

بازم از وقتی که گذاشتی ممنونم دختر بامعرفت💝

جانت سلامت مهربونم❤ راستش اجی من به حسای تو خیلی ایمان دارم خواستم اگه برات مقدوره لطف کنی بهم بگی ح ...

عزیز دلمی❤️

لطف کن ماه و روز دقیق تولدت رو بنویس،بگو درباره ی ارتباطت با شخص خاصی میخوای بدونی یا فقط کمی خود شناسی لازم داری؟

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
۵ آبان ماه،فقط راجب خودم.

تو ذاتا هیجانی هستی و گاهی تصمیم هات احساسی و با سطحی نگری هستن عزیزم، زیاد عاقلانه رفتار نمیکنی اما دخدر باهوشی هستی، مسائل مادی و مالی تو روحیه ت اثر دارن و مهمن.

گاهی زود باور وساده ای و اینا برات خوب نیستن،تو میتونی با محبت و عاشق پیشه باشی و ظاهر و زیبایی برات مهمه، از لحاظ ذاتی میل و حس زنونه ت قوی هست و میتونی دلفریب و جذاب باشی اما متاسفانه اعتماد به نفست پایینه!!!!

تو ذاتا هیجانی هستی و گاهی تصمیم هات احساسی و با سطحی نگری هستن عزیزم، زیاد عاقلانه رفتار نمیکنی اما ...

خیلی ممنونم از لطفت مهربون ترینم❤️💛🧡💜💙💚

ببخشید توروخدا میشه لطفا راجب یه نفر دیگه ام ازت بپرسم؟

خیلی ممنونم از لطفت مهربون ترینم❤️💛🧡💜💙💚 ببخشید توروخدا میشه لطفا راجب یه نفر دیگه ام ازت بپرسم؟

آره عزیز دلم راجع به صد نفر دیگه بپرس مشکلی نیست 😄😘

میشه لطفا راجب این آدمی که مدنظرمه هم بهم بگی اونم متولد ۱۲ شهریورماهه.

ببخشید میشه لطفا هم راجب اینکه چجور آدمیه و هم اینکه با کسی در ارتباطه یا نه بگی بهم.