2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان قطعی ک نداره موقتا شاید بشه یکم خوبش کرد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ببین گلم من یه مدت بسیار طولانی درگیرش بودم 

و میدونم درمان ۱۰۰٪ نداره 

امااااااا

اگر این کارهایی که میگم رو انجام بدی حتما خوب میشی :

۱. منشا این بیماری اعصاب و روان آشفته و استرس و اضطرابه ، پس سعی کن آرامش داشته باشی

۲. ترشیجات و سردیجات خوردن رو کلا تا درمان بشی بذار کنار 

۳. از پروبیوتیک ها غافل نشو ، قرص فمی لاکت و بایو آی بی اس عالیه ( با تجویز پزشک ) ، ماست کم چرب پروبیوتیک بخور حتمااااا

فوری جواب نمیده ولی ۱ هفته بخوری قشنگ نتیجه میگیری

۴. کافئین رو موقتا بذار کنار : چای و قهوه و شکلات و هرررر چی کافئین داره سمه

۵. جوشونده بومادران باعث میشه اسهالت بند بیاد ( ولی زیاد مصرف نکن چون با اینکه گیاهیه ولی قطعا زیاده روی خوب نیست )

من با این کارها میشه گفت ۸۰_۹۰٪ بهترم 

اگر با این کارا بهتر شدی،برام دعا کن

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
چطوری

در هنگام جویدن غذا کوتاهی نکنید و هرگز سریع و باعجله غذا نخورید. از مصرف غذاهای چرب و دارای ادویه زیاد و یا بسیار تند پرهیز کنید. از مصرف بیش از اندازه میوه‌ها پرهیز کنید و هرگز قبل از خواب میوه نخورید. مصرف انواع مشروبات الکلی و نوشابه‌های گازدار حتی به مقدار کم نیز ممنوع می‌باشد.

منم دارم سندروم و بیشتر از همه ماکارونی بهم نمیسازه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ببین گلم من یه مدت بسیار طولانی درگیرش بودم و میدونم درمان ۱۰۰٪ نداره امااااااااگر این کارهایی که می ...

خانمی اون قرصارو بدون تجویز پزشک پس نمیدن ن؟

من رفتم دکتر اما دارویی بهم نداد

خانمی اون قرصارو بدون تجویز پزشک پس نمیدن ن؟من رفتم دکتر اما دارویی بهم نداد

چرا گلم بدون تجویز هم اینجا جفتشونو میدن اما ممکنه خدایی نکرده مصرف خودسرانه یا زیادش مشکل ساز بشه

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
چرا گلم بدون تجویز هم اینجا جفتشونو میدن اما ممکنه خدایی نکرده مصرف خودسرانه یا زیادش مشکل ساز بشه

مرسی قشنگم الهی خدا خیرت بده ❤️‍🩹 

مرسی قشنگم الهی خدا خیرت بده ❤️‍🩹

خواهش می‌کنم گلم

درد بسیار بد و دردناکیه مخصوصاً وقتی آدم اسهال باشه و بخواد جایی بره یا مهمون بیاد

امیدوارم همتون درمان بشید و مطمئن باشید با اصلاح سبک زندگی حتماً خوب می‌شید

از غذاهای چرب و خیلی آبکی دوری کنید و چیزهایی بخورید که شکمتون رو بند بیاره

خواهش می‌کنم گلم درد بسیار بد و دردناکیه مخصوصاً وقتی آدم اسهال باشه و بخواد جایی بره یا مهمون بیاد ...

خیلییی ممنون بابت راهنماییت عزیزم❤️‍🩹  

چشم