2777
2789

اکانت قبلیم مسدود شده و مجبور شدم تو این بزارم 

خواستم بگم تو‌که مدام تو سایتی و جواب مارو‌نمیدی 

لااقل اینجا بخون 

بزار داستانتو اینجا بگم اینکارت درست نیست 

شوهرت تصادف کرد و تریلیش و بارشو‌ همه چیش ازدست داد بی پول شدین حق دادیم بهت اشتباه از دایی ما بود 

شوهرت اسیب دید افتاد گوشته خونه اوردیمش خونه خودمون جمعش کردیم درحالیکه تو‌گذاشتی رفتی 

و اینک بهت حق دادیم و خودمو‌اوردیم جمعش کردیم 

گفتی حقوقم مال خودمه ماهی ده تومن برات زدیم که خرج بچه هاتو‌ن کنی واینم‌حق با تو خانواده شوهریم وظیفه داریم 

ولی دیگه بهت حق نمیدیم که بچه چهار ساله و یک سال ونیمه شیرخوره بدی مادرت بیاره در خونه ما و بگی طلاق میخوام 

طلاقتم بگیر ولی بچه هارو بیا ببر اینجا کسی نیست جمع کنه

فقط بچه ما نیستن بچه تو‌هم‌هستن نسبت بهش وظیفه داری

به بچه هات بدی نکن اینا الان کوچیکن بهت نیاز دارن 

سرکاری_یوتیوبر

گزارش#  

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نی نی سایت وارد لول جدیدی شده😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر ترسناکه شناسایی شدن تو سایت😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اینو پر بازدید کنید عروسشون ببینه😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سرکاری نیست اکانتشو میخواستم تگ کنم گفتم بیخیال گزارشم بزنین مهم نیست و فقط مهم اینه اون بخونه جواب ...

آره علم غیب داره که بدونه تاپیک زدی 

بخاطر همین مهمه که بیاد بخونه😂😂😂😂

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.