2777
2789

سلام خانوما لطفا کسی که واقعا مومنه همیشه نمازشو میخونه و دعاهاش به راحتی قبول میشه تو خصوصی بهم پیام بده ممنون🥺🙏🏻

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

همچین کسی و پیدا نمیکنی  واقعا بی ربطه نماز واین مسائل باعث نمیشه خدا دعارواجابت کنه از ائمه که معصوم بودن تابقیه هر گرفتاری که برامون پیش میاد آزمایش الهی ..چون هر چقدم قرآن و نماز بخونیم هرروز هزار خطا هم میکنیم از غیبت گرفته تا بقیه چیزها ..مادعا میکنیم نمازمون میخونیم .......ولی خدا اون چیزی رو بهمون میده که خودش میخواد .بارها تجربه کردم واینو فهمیدم چه بسا دیدم آدمایی که نماز شب میخونه ن گرفتاریاشونم بیشتر خدا امتحانش برای اونا سختترم هست ..الهی هر کی گره هی تو زندگیشه به لطف و مرحمت خداوند باز بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اماما هم مثل ما انسان بودن فقط گناه نمیکردن تو این زمونه هم اینجور آدمی پیدا میشه

الان دیگه فک نکنم باشه امثال آیت الله بهجت اگه بود میشه گفت آره ولی ...روحش شاد واقعا ..شخصیتی که وقتی مشغول راز ونیاز بوده،توجه ش از اطراف برداشته میشده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
الان دیگه فک نکنم باشه امثال آیت الله بهجت اگه بود میشه گفت آره ولی ...روحش شاد واقعا ..شخصیتی که وق ...

نمیدونم میگم شاید کسی پیدا بشه آخه همشم به راز و نیاز نیس بیشتر به خاطر قلب پاک دعاها زود مستجاب میشن 

اگر مثل تو بودن پس گناه نکن شبیه اشون بشی 😂😂 چرا وقتی نیاز داری یاد خدا میفتی

متاسفانه دیگه دیر شده دوست عزیز وقتی قلبت از پاکی دربیاد حتی با توبه کردن هم درست نمیشه ، من همیشه به یاد خدا هستم ولی اتفاقاتی واسم افتاد که دلم با آدما صاف نمیشه به قول خودمون عقده ای شدم هیچی هم درستش نمیکنه ولی کسی که قلبشو همیشه پاک نگه داره دعاشم پذیرفته میشه 

نمیدونم میگم شاید کسی پیدا بشه آخه همشم به راز و نیاز نیس بیشتر به خاطر قلب پاک دعاها زود مستجاب میش ...

توسل به ائمه کن ..به آیت الله بهجت کن ...عزیزم خداوند با این مسائل حاجت نمیده یوقتا به یه آدمی که هیچوقت نماز نمیخونه ومیاد توبه میکنه واز خدا یه چیزی و میخواد و شاید بیاد حاجت روا کنه ...منظور من اینه که یوقتا باوجود دل پاک بازم هرچی که پیش اومد باید بگی تو اینجوری خواستی من راضیم..من خودم بارها چیزایی و که فکرشم نمیکردم برام اتفاق بیفته اتفاق افتاده و برعکسشم بوده ..یه جورایی وقتی میگن خدا از رگ گردن بهمون نزدیکتر من بارها این و حس وتجربه کردم همون لحظه گفتم وای ...تو همینجا بودی داشتی به حرفام گوش میکردی .....خودت دعا کن از ته دلت ایمان داشته باش و ،واگذارش کن به خودش ..خودت دعا کن اجابتش با خدا ..

متاسفانه دیگه دیر شده دوست عزیز وقتی قلبت از پاکی دربیاد حتی با توبه کردن هم درست نمیشه ، من همیشه ب ...

من قبول ندارم خدا فقط حق الناس رو نمیبخشه 

وگرنه حق خودش رو میبخشه 

میگن عیسی از یه مسیری میگذشته کور رو شفا میده میگه عیسی شفا داد میگه من تو رو شفا ندادم 

این ایمان تو بود که شفا داد اصل دعا کردن هم همینه اعتقاد داشته باشی حتما دعات اجابت میشه

متاسفانه دیگه دیر شده دوست عزیز وقتی قلبت از پاکی دربیاد حتی با توبه کردن هم درست نمیشه ، من همیشه ب ...

در مورد ائمه هم گفتی ما هم مثل اونها هستیم اگر گناه نکنیم واقعا این طور نیست خود حسین با خدا وقتی معامله کرد دست برادرشو بریدن چششو کور کردن بچه شش ماه گلشو پاره کردن پسرشو قطعه قطعه کردن  خود حسین هم اونجوری کشتن چند نفر از ما اگر جای زینب یا حسین بودیم کافر میشدیم میگی عین ما هستن حالا همه هم وایسادن تماشا فقط هم ۷۲ نفر کنارش جنگیدن 

بنظرم حرفات از سرناامیدیه 

قرار نیست هر چی خواستیم بدن که هیچ احدی هم رو زمین نیست کاملا تضمین کنی دعاتو مستجاب میکنه مگه خدا بخواد همین نخواد متاسفانه نمیشه