mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 593 عنوان دیروز قهر کردم اومدم خونه پدرم 118 بازدید | 4 پست من قبلا ی بار طلاق گرفتم شوهرم ازدواج نکرده بود بامخالفت خانواده هامون ازدواج کردیم.اخلاقش بعد ازدواج به شدت تغییر کرد .چن روز دگ عروسی دعوتم گفتم پول بده برم پیراهن میخرم میگه تو قبلا ی بار طلاق گرفتی لاز نیس بهت پول بودم اصن بهم هیچی نمیخره همش ازاینجورحرفا میگه.یامیگه ادم خجالت میکشه بیرونم بره میگن زن بیوه گرقته میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک خودت اصرار میکردی هزار بار گفتم بیخیالم شو نشدی. هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه ی گرون برام نمیده حتی ارایگشاه برم ی چیزی بخرم .یدونم بچه ده ماهه دارم.دیروز وقتی گفتم پول بده همون حرفو زد منم گفتم نمخای تموم کن لازم نیس هرروز این حرفارو بگی گف اماده شوببرمت خونه پدرم منم اماده شدم اورد ازدیروزم ن زنگ زده ن چیزی شما باشین چیکارمیکنین 1403/08/14 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر11 عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4576 همسرت معلومه تحت تاثیر خرفهای خانواده ش قرار گرفته و دهن بینه یه کم صبوری کن و سیاست به خرج بده درست میشه خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 593 همسرت معلومه تحت تاثیر خرفهای خانواده ش قرار گرفته و دهن بینه یه کم صبوری کن و سیاست به خرج بده درست ... خوب چیکارکنم پیش خانوادش میشینیم اونا هرچی بگن ب حرف اونا گوش میده بنظرتون چ کنم