2777
2789

همچنین کسانی که فقط حرف اینکه ما مسلمانیم کور کورانه دل رحمی الکی میکنید منم اعتقاداتم محکمه اما الان احساس خطر میکنم خون کسانی که تو عملیات انتحاری کشته میشن گردن شماست،به هیچ عنوان با مردم افغانستان مشکلی ندارم به هیچ جناحی هم وابسته نیستم،صرفا میخوام شمایی که بیخیالید بیدار کنم،هیچ بی احترامی نکنید لطفا،حرف من اینه لطفا برگردید کشورتون،مسیولین چطور اجازه اقامت میدید چطور تمدید میکنید که چندین نسل اینجا موندگارن مگه میشه مگه داریم دارین چکار میکنید؟؟؟😒راه حلش برای اتباع غیر مجاز این نیس که تو خیابون بگیرید ببرید لب مرز چون دوباره برمیگردن باید کاری بشه که خود مردم خونه اجاره ندن،باید خونه هایی که غیر مجاز اجاره رفته و با اطلاع مردمی چک میشن آب و برقشون قطع شه و پلمپ شه مالکین تا زور بالای سرشون نباشه دست از اجاره ملک به اتباع برنمیدارن،چرا باید اتباع از یارانه برق و آب و نان و گاز نمیدونم خیلی چیزا چرا باید اونا استفاده کننن

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

🛑عملیات انتحاری ۱۸ تبعه تاجیک ـ افغان در قالب سوخت‌بر‌‌

فرمانده نیروی زمینی سپاه:

🔹‌تحرکات اشرار مزدور دشمن در منطقه جنوب شرق کشور همراه با رژیم جنایتکار صهیونیستی است به گونه‌ای که هر زمان این رژیم اقدامی انجام داد مزدوران آنها نیز در جنوب شرق اقدامی تروریستی را علیه مردم عزیز ما رقم زدند.

🔹اطلاع دقیق داریم سرویس های اطلاعاتی دشمن با برگزاری جلسات مختلف در برخی کشورهای منطقه، گروهک‌های تروریستی را مامور اقدام در جهت بی‌ثبات‌سازی منطقه کرده‌اند.

🔹فردی که روز گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان به هلاکت رسید یکی از سرکردگان گروهک‌های تروریستی بود که از اتباع بیگانه به حساب می‌آمد؛ تروریست‌ها به هیچ وجه ایرانی نیستند و با جعل مدارک ایرانی در حال اقدام تروریستی علیه مردم ما هستند.

🔹مزدوران دشمن بنا بر اعترافات خودشان در پوشش سوخت‌بران، از مرز عبور کرده و به داخل کشور ورود می‌کنند. ۱۸ تبعه تاجیک ـ افغان که در عملیات‌های راسک، چابهار و پارود کشته شدند، انتحاری بودند که در پوشش سوخت‌بران از مرز عبور کردند.

➖➖➖➖➖➖➖➖

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

به هیچ عنوان نژاد پرست نییتم و با نژادپرستا هم مشکل دارم اما وجود هر فرد غیر قانونی از هر کشوری در هر کشوری مشکل بوجود میاره ، اما باید اینم در نظر بگیریم که اولین کشوری ک طالبان و حمایت کرد و باعث اواره شدن میلیون ها انسان شدن حکومت خودمون بود دودشم ب چشم خودمون رفت 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.