2777
2789

کسی میدونه؟

یکی گفت دارالترجمه

کجاسـت؟

حلالم کنید لطفا…اگه تونستید برام دعا کنید…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگهی های کاریابی رو نگاه کنید تو قم چند وقت پیش خیلی نیاز داشتن 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

ترجمه بلدی ؟ قبلا کار کردی ؟ترجمه هم ت وشهرهای بزرگ خوبه لکنتت رو درمان کن خو

روون حرف میزنم بله بلدم

حتما درمان نمیشه ک درمان نمیکنم....

حلالم کنید لطفا…اگه تونستید برام دعا کنید…

بازار كار زبان خيلى بد شده، فقط براى يكى خوبه كه مدرک دانشگاهى داشته باشه بتونه استخدام آموزش پرورش بشه ، به عنوان معلم رسمى يا قراردادى كار كنه كه يه حقوق ثابتى هم داشته باشه.  

همون دارالترجمه هم كه بهتون گفتن ، ترجمه مدارک و مقاله ها همشون شرايط خاصى داره و صرفاً  دونستن زبان ، اصلا كافى نيست ! 

اگه ميتونيد يه مهارت مثل كامپيوتر ياد بگيريد كه بتونيد همه جا استخدام شيد و حتى گاهاً از توى خونه هم ميتونيد هوم آفيس كار كنيد

کار ترجمه انجام بده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

از یوتیوب یاد گرفتم

کامل از یوتیوب ؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار