2777
2789

یکی از فامیلامون هست مرد هست بعد از رنش جدا شده با پدرمم صمیمی هست. هفته ایی سه چهار بار میاد خونمون از خونش هم تا خونه ما ی ساعت راه هست من اصلا راحت نیستم و اذیت میشم نمیدونم واقعا ادم خوبیه یا ن شوخ طبع و مهربون هست اما عادت بدی ک داره خیره میشه من واقعا اذیت میشم الان دیشب خونمون بود امروز هم قرار بود بیاد من هرچی ب مامانم میگم میگه زشته ینی چی ک زشته من خودم از سروصدا و اینا بیزار هستم تو اتاقمم حوصله ندارم بمونم بعد هرچی میگم متوجه نمیشه میگه گناه داره رندگیش خراب شده جز ما کسیو نداره. 

من واقعا دوست دارم از خونمون فرار کنم🚶‍♀️

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣چن سالشهشاید قصد امر خیر داره

ن بابا

چهل سالشه پسرش هم سن من هست

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
ایشون دیگه میزبان هستن شما بشین خودش پذیرایی میکنه ازتون😁😁

😂😂

چه نسبتی باهات داره ؟؟؟

فامیل نزدیکمون هست نمیتونم اینجا بگم چ نسبتی داره

تنها راهش همونه که تو اتاقت بمونی 

منم داییم اینجوری بود از صبح تا شب مینشست 

هر جمعه ساعت ده صبح میومد تا ده شب 

نه آرامش داشتیم نه آسایش 😑 

صبحونه ،ناهار شام ،بین اینا هم میوه و چایی ،یعنی جمعه ها بجای استراحت ،فقط سرپا بودم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تو حق داری ولی مامانتم راست میگه نمیشه که بگن نیاد خودش باید عقلش برسه

خب من خسته شدم خوشم نمیاد راحت نیستم

فک کن بیشتر روزا میاد منم از باشگاه میام خونه بعد از ی تمرین سخت خسته و کوفته دوس دارم لش کنم تو خونه بدتر اعصابم خورد میشه سردرد میشم میگرن دارم