2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بلفارو پلاستی

620 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من پنج ماه پیش عمل بلفارو پلاستی تو کلینیک ارمغان تهامی انجام دادم چشمای قشنگمو بشدت نابود کرد یکی از چشمام درشت یکی کشیده و کوچیک یه چشمم تیرگی کم یه چشمم تیرگی زیاد یکی از پلکام ک اصلا هیچ تعییری نداشته و پلک و ابروم افتاده شده بعد این عمل تروخدا ب این جراح های پوست و مو اعتماد نکنید پیش چشم پزشک ماهر مراجعه کنید البته چشم پزشک هم خیلی دیدم گند زدن ب چشم .کلا این عمل زیبایی رو انجام ندید ک بعدش مثل من پشیمون میشد متاسفانه ادمین های ارمغان تهامی کامنت منفی هارو پاک میکنن گول پیج و عکسشونو نخورید

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه مهربون

کی مهربونه؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
دکتر خوب هم داریم باید پیش متخصص زیبایی بری

من خیلی گشتم و پیش این دکتر مراجعه کردم کاش پام میشکست و نمیرفتم 

واقعا نمی‌فهمم چطور میتونین چشمی که انقد حساسه رو الکی ببرید زیر تیغ جراح

برا چشمای من واجب بود سنگینی رو چشمم داشتم و الان هم دارم ایشالا دستش قطع شه نتونه کار کنه 

دکترزیبایی رفتن اشتباه محضه مگه اینکه لازم وضروری باشه..چندروزپیش یه کاربری تاپیک زده بود دوستش به خاطرمامووپیکرتراش جونشو به خطرانداخته بود

منم یک ماه پیش بیمارستان بودم ..از هرچهار تخت سه تاش عمل زیبایی بود ..معلوم نیست چه خبره.  این همه حجم عمل زیبایی