2777
2789
عنوان

یاد خاطراتم افتادم😂

475 بازدید | 10 پست

یادم‌میاد وقتی مادرمینا مخالفت میکردن ازدواج کنیم چقده گریه میکردم😁

به خدا ۱۰۰بار میگفتم خدایا ما بهم برسیم نمازامو میخونم😐

یعنی حتی کوچیکترین کاری که کرده بودم به خدا یاد اوری میکردم که من روزه گرفتم و قران خوندم توام باید عوضش منو به عشقم برسونی...

اصلا اون لحظه ها انقدر کم عقل شده بودم میگفتم اگه این مرد نباشه دیگه کسی منو نمیگیره...

انگاری قحطی مرد اومده بود و تنها مرد کره خاکی بود....

یاد اون دیوونه بازیام‌میوفتم تا صبح پشت تلفن گریه میکردم دلم میخاد برم‌تو افق محو شم دیگه ام برنگردم...

همه اش میگم چقدر بچه بودم واقعا ازدواج زیر ۲۵ خریته

خدا وکیلی به مجردا‌میگم هیچ وقت حرص اینکه به اون برسم به این برسم و نداشته باشید...من این راهو رفتم هیچی نیست تهش

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرش رسیدی؟ 

متاسفانه بله

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من زیر ۲۵ ازدواج کردم و بسیار راضیم مشکلات همیشه هستن

من که اصلا راضی نیستم

تازه سر عقل اومدم😔

من که اصلا راضی نیستم تازه سر عقل اومدم😔

شاید توقعت رفته بالا..

منم شاید میتونسم با موقعیت بهتر ازدواج کنم

ولی شاید شانس اینکه زندگی عاشقانه داشته باشم رو شاید از دست میدادم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم بیست یکسالی ازدواج کردم و راضیم خداروشکر .حتما با چشم باز انتخاب نکردی 

هی بله اشتباه خودم بود