2777
2789

دوروز پیش مارک بتا زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت امروز مارک درکا زدم منفی شد تا حالا اینجوری شدین کدوم مطمئن تره

من که حتی وقتی مارکای دیگه هاله مینداخت درکا منفی منفی بود

البته بارداری شیمیایی داشتم ولی خب بازم باید حداقل هاله مینداخت

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که حتی وقتی مارکای دیگه هاله مینداخت درکا منفی منفی بودالبته بارداری شیمیایی داشتم ولی خب بازم با ...

آها من خودم مدیکور میزدم این دفعه پیدا نکردم باز بتا شنیده بودم ولی درکا نه به نظرت مثبت میشه

آها من خودم مدیکور میزدم این دفعه پیدا نکردم باز بتا شنیده بودم ولی درکا نه به نظرت مثبت میشه

ویتاساین گیرت نمیاد؟

راستی چند روز تاخیری؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

نه عزیزم

پس درکا بهترین بود

مگه ن؟

عزیزم فقط یه قطره می‌ریزی توش؟

یا کل اون قطره چکان رو؟

یا نصف قطره چکان؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/