2777
2789

بچه ها اینجا کسی کامپیوتر ازاد میخونه ؟ 

میخواستم ثبت نام کنم ولی میترسم شهریه زیاد باشه 

میدونید چقدر باید پرداخت کرد؟ و اینکه هر ماه باید شهریه داد یا نه ؟ کلا میشه یه توضیح کامل راجب همه چیش بهم بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت تون بخیر . 

اگر در رابطه با سوالم اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید ‌ . 

لپ تاپ 15.6 اينچى ايسوس مدل 15 Vivobook A1504VA-NJ539-i7 1355U-16GB DDR4-512GB

SSD-IPS (گرافیک uhd , در صورت استفاده از رم ۲ کاناله ، iris xe فعال میشه )

لپ تاپ 15.6 اينچى لنوو مدل LoQ 1 5ARP9-R5 7235HS-12GB DDR5-512GB

SSD-RTX3050-FHD-W 

فعلا برای کارهای دانشجویی بهش احتیاج دارم اما شاید در اینده با برنامه های دیگه ای هم کار انجام بدم . 

به نظرتون این دو مدل لپ تاپ خوب هستند ؟

فکر میکنم پردازنده لپ تاپ اول قوی تر هست . 

اما در کل به نظرم لپ تاپ دوم بهتر هست چون لپ تاپ دوم گرافیک بهتری داره و برنامه های ادیت ، فتوشاپ ، طراحی، برنامه های محاسباتی ، تحلیلی و .... رو بهتر اجرا میکنه .  اما رمش 12GB هست . به نظرتون ممکنه در عین حال که گرافیک خوب داره به خاطر رم ۱۲ نتونه اون برنامه هایی که بالاتر نوشتم رو خوب اجرا کنه ؟ 

شما پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت دارید ؟

یا علی (ع) ❤️