ببخشید عنوان رو این طوری زدم مجبور شدم
دیگه داره نابودم میکنه داره زنده زنده چالم میکنه
من امسال پایه ۱۲ هستم کنکوری هستم.صب ۵ بیدار میشم تا ۱۱ و نیم اینا میخونم.وقتی برا نهار و...بیرون میام بابام بدش میاد میگه تو خونه من درس میخونی لاقل کم تر لقمه بگیر چون داره خرجت از من میره.من پول ماهانه و...اصلاااا ندارم.امروز فقط برای صبحانه اومدم بیرون که خداروشکر خواب بود و ندید صبحانه میخورم.۱۰ دقیقه پیش اومدم بیرون یه نارنگی بخورم ...کلش ۱۰ دقیقه طول نکشید هم زمان باهاش یه آهنگ غمگین بی کلام پلی کردم با صدا خیلی ضعیف چون ایرپاد ندارم و بابام از آهنگ بدش میاد
یهویی شنید و منو به فحش کشید گفت هرزه داری آهنگ گوش میدی؟گفتم بابا بخدا میدونم از آهنگ شاد بدت میاد بخاطر همین غمگین بی کلام گذاشتم.گفت معلومه که بدم میاد شاد گوش بدی..اگه شاد گوش بدی یعنی داری به عشق پسرا گوش میدی...تورو خدا نگاه کنید فکرشو...فرهنگی بازنشسته هست
..خلاصه گفتم خب الان مشکل چیه؟گفت بدم میاد آهنگ گوش نده الانم برو اتاقت درس بخون.امسال پزشکی قبول نشی با قمه سرتو میبرم.گفتن بابا تو یه آهنگم نمیزاری گوش بدم...به خوارکم کار داری...یه آهنگ کار داری...گفت پدرسگ نه مامانت خونس نه داداشت به جون پدر و مادرم نری اتاقت همین الان کسی نیس دستمو بگیره با قمه سرتو میبرم.گفتم چیکار کردن مگه؟گفت تو هرزه ای ..گفتم تا الان دوس پسر داشتم؟مورد مشکوکی دیدی؟گفت تو باید پزشک شی باید...پزشک نشی میکشمت.. به قانون میگم دختر خودم بوده..برا اینکه دهن داداشت هم ببندم میگم مچت رو با پسرا تو خونه خالی و ...گرفتم.گفتم بابا آخرین باری که رفتم بازار اواسط مرداد بوده.زندانی هستم تو خونه حق یه آهنگ هم که گرفتی چرا باهام این کار رو میکنی؟داد زد گفت تا هرزه نشی الانم نری اتاقت مثل سگ کتکت میزنم تا نتونی تکون بخوری
میدونم الان میگید بخون و...باشه باشه
ولی الان فقط میخوام خالی شم😭😭😭😭😭